Διαδικασία συνταγής
- Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι. Προσθέτουμε το κρέας και σοτάρουμε για 10 λεπτά περίπου, μέχρι να πάρει χρώμα απ' όλες τις πλευρές.
- Σβήνουμε με το κρασί. Αφήνουμε μερικά λεπτά να εξατμιστεί το αλκοόλ.
- Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και 1 ½ φλιτζ. καυτό νερό.
- Κλείνουμε με καπάκι το τηγάνι, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία και σιγοβράζουμε για 20 λεπτά περίπου.
- Βγάζουμε το καπάκι, δυναμώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε μέχρι να μείνει στο τηγάνι το κρέας με το λάδι του. Προσθέτουμε στο τέλος την ρίγανη.
- Σερβίρουμε την τηγανιά με πιλάφι σπυρωτό.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.