Διαδικασία συνταγής
- Σε μπολ σπάμε τη φέτα με πηρούνι και προσθέτουμε το αυγό χτυπημένο, σχοινόπρασο και πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά τα υλικά μας.
- Ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας και απλώνουμε κατά μήκος τη γέμιση. Τυλίγουμε σε ρολόκλείνοντας καλά τις άκρες να μην φύγει η γέμιση.
- Λαδώνουμε ελαφρά ένα μακρόστενο ταψάκι και ραντίζουμε με λίγο νερό το φύλλο από πάνω ώστε να κολλήσει το σουσάμι.
- Βάζουμε το ταψί μας χαμηλά στο φούρνο αλλά χωρίς να ακουμπάει κάτω. Χαμηλώνουμε την θερμοκρασία στους 180οC και ψήνουμε μέχρι να φουσκώσει η σφολιάτα μας και να ροδίσει. cooklos.gr
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.