Υλικά συνταγής
- 1½ κιλό γαύροι
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- 1 φλιτζ. ελαιόλαδο
- χυμός από 2 λεμόνια
- 1 κ.γ. ρίγανη
- αλάτι
- πιπέρι
Διαδικασία συνταγής
- Πλένουμε και καθαρίζουμε τα γαυράκια.
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200οC στο γκριλ.
- Ανακατεύουμε τα υλικά όλα μαζί με το γαύρο μέσα στο ταψί. Στρώνουμε τα ψαράκια να είναι ομοιόμορφα απλωμένα στο ταψί μας και ψήνουμε στη μεσαία σχάρα για περίπου 30 λεπτά.
- Πριν το σερβίρισμα προσθέτουμε τη ρίγανη. cooklos.gr
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.