Τόνωση της λίμπιντο και υψηλές επιδόσεις στο σεξ υπόσχεται , μια φέτα δροσερό καρπούζι.
Σύμφωνα με τους επιστήμονες τα καρπούζια περιέχουν ένα συστατικό, την κιτρουλίνη που βοηθά στη χαλάρωση των αγγείων του οργανισμού, παρόμοια με αυτή που συμβαίνει όταν ένας άντρας χρησιμοποιεί Viagra.
Η κιτρουλίνη, αντιδρά με τα ένζυμα του οργανισμού, όταν καταναλώνεται σε μεγάλες ποσότητες και αλλάζει σε αργινίνη, ένα αμινοξύ που ωφελεί την καρδιά,το κυκλοφορικό και το ανοσοποιητικό.
Όπως υποστηρίζουν οι ειδικοί η αργινίνη ενισχύει το νιτρικό οξύ που ηρεμεί τα αιμοφόρα αγγεία, και έχουν την ίδια επίδραση με το Viagra, που αντιμετωπίζει τη στυτική διαταραχή δήλωσε ο ερευνητήςBhimu Patil.
Παράλληλα η ίδια έρευνα απέδειξε ότι το κιτρικό οξύ μπορεί να καταπολεμήσει με φυσικό τρόπο τη στηθάγχη, την υψηλή πίεση και άλλα καρδιαγγειακά προβλήματα.
Περισσότερη κιτρουλίνη- σε ποσοστό που αγγίζει το 60% βρίσκεται στη φλούδα παρά στη σάρκα αλλά αυτό διαφέρει από ποικιλία σε ποικιλία.
Η κιτρουλίνη βρίσκεται στα καρπούζια όλων των χρωμάτων και είναι υψηλότερη σε αυτά με την πιο κίτρινη επιφάνεια υποστήριξε η ερευνήτρια Penelope Perkins-Veazie, η οποία ανέφερε πως η έρευνα του Patil's είναι έγκυρη αλλά με έναν περιορισμό.
Κάποιος θα πρέπει να φάει περίπου 6 φλιτζάνια καρπούζι για να έχει αρκετή κιτρουλίνη, που θα ενισχύσει τα επίπεδα αργινίνης στο σώμα.
nooz.gr
Σύμφωνα με τους επιστήμονες τα καρπούζια περιέχουν ένα συστατικό, την κιτρουλίνη που βοηθά στη χαλάρωση των αγγείων του οργανισμού, παρόμοια με αυτή που συμβαίνει όταν ένας άντρας χρησιμοποιεί Viagra.
Η κιτρουλίνη, αντιδρά με τα ένζυμα του οργανισμού, όταν καταναλώνεται σε μεγάλες ποσότητες και αλλάζει σε αργινίνη, ένα αμινοξύ που ωφελεί την καρδιά,το κυκλοφορικό και το ανοσοποιητικό.
Όπως υποστηρίζουν οι ειδικοί η αργινίνη ενισχύει το νιτρικό οξύ που ηρεμεί τα αιμοφόρα αγγεία, και έχουν την ίδια επίδραση με το Viagra, που αντιμετωπίζει τη στυτική διαταραχή δήλωσε ο ερευνητήςBhimu Patil.
Παράλληλα η ίδια έρευνα απέδειξε ότι το κιτρικό οξύ μπορεί να καταπολεμήσει με φυσικό τρόπο τη στηθάγχη, την υψηλή πίεση και άλλα καρδιαγγειακά προβλήματα.
Περισσότερη κιτρουλίνη- σε ποσοστό που αγγίζει το 60% βρίσκεται στη φλούδα παρά στη σάρκα αλλά αυτό διαφέρει από ποικιλία σε ποικιλία.
Η κιτρουλίνη βρίσκεται στα καρπούζια όλων των χρωμάτων και είναι υψηλότερη σε αυτά με την πιο κίτρινη επιφάνεια υποστήριξε η ερευνήτρια Penelope Perkins-Veazie, η οποία ανέφερε πως η έρευνα του Patil's είναι έγκυρη αλλά με έναν περιορισμό.
Κάποιος θα πρέπει να φάει περίπου 6 φλιτζάνια καρπούζι για να έχει αρκετή κιτρουλίνη, που θα ενισχύσει τα επίπεδα αργινίνης στο σώμα.
nooz.gr
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.