Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Το μυστικό για την καταγωγή της Νταϊάνα αποκαλύπτεται!

Η πριγκίπισσα Diana καταγόταν απο την Ινδία, σύμφωνα με την αναφορά επίσημου εργαστηρίου DNA.
Καποτε ζούσε στην Ινδία μια γυναίκα που την έλεγαν Eliza Kewark. Ήταν πιο λευκή και η οικογένεια της ντρεπόταν. Ο πατέρας του παιδιού της, την παρουσίαζε ως την υπηρέτρια και φερόμενη ως μητέρα της κόρης του Katherine.
Η κόρη της Eliza λοιπόν, η Katherine, μεγάλωσε και έκανε μια κόρη την Jane. Η Jane γέννησε την Ruth. H Ruth έφερε στον κόσμο μια άλλη Ruth... την μητέρα της Frances η οποία γέννησε την Diana. Ναι, την γνωστή Diana. Η προ-προ-προ-προ γιαγιά λοιπόν της Diana ήταν μισή Ινδή. Αυτό σημαίνει πως ο μελλοντικός βασιλιάς της Αγγλίας, ο William δηλαδή, έχει Ινδικό αίμα στις φλέβες του. Ο Βασιλίας της Αγγλίας θα έχει κάποια μέρα καθαρή γενετική σύνδεση με την πολυπληθέστερη χώρα της Κοινοπολιτείας.
Όλα αυτά τα αποκάλυψε με έκθεση του, ειδικό εργαστήριο DNA στην Βρετανία. Στο DNABritain είναι σίγουροι για τα αποτελέσματα αφου έκαναν πολλά διαφορετικά τεστ, όλα με το ίδιο αποτέλεσμα. Το γενεαλογικό δέντρο της Diana οδηγεί στην Ινδία.
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com