Φτιάξε ένα μείγμα με 1 κουταλιά της σούπας νερό και 2 κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα. Μετά, με τη βοήθεια μιας σπάτουλας, άπλωσέ το στη μεταλλική επιφάνεια, καλύπτοντας προσεκτικά όλα τα σημεία που έχουν ιζήματα. Στη συνέχεια, σκούπισέ το με ένα στεγνό πανί. Για να καθαρίσεις τις οπές ατμού βάλε μια μπατονέτα σε απιονισμένο νερό και πέρασέ το από όλες τις οπές.
Άδειασε το νερό που έχει μείνει μέσα στο σίδερο και ρίξε μέσα στο ρεζερβουάρ απιονισμένο, μέχρι να γεμίσει το 1/3 του. Βάλε το σίδερο στην πρίζα, ρύθμισέ το στην υψηλότερη θερμοκρασία και σιδέρωσε γα λίγα λεπτά με ατμό ένα καθαρό πανί, αφήνοντας το νερό να ξεπλύνει τις οπές. Βγάλε το σίδερο από την πρίζα και άδειασε το νερό. Αυτό ήταν όλο…
Έξτρα tip: Για να μείνει το σίδερό σου πιο καθαρό, φρόντισε να αδειάζεις κάθε φορά το νερό απ’ το ρεζερβουάρ.
faysbook.gr
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.