Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Δείτε το νέο video clip για το “Gentleman” του PSY!

psy-gentleman-video
Από την Νότιο-Κορέα με αγάπη!
Το “Gangnam Style” ήταν μόνο η αρχή! Ο διάσημος πλέον σε όλη την υφήλιο PSY μας προϊδέασε με νέο του single με τίτλο “Gentleman” για το τι μέλλει γενέσθαι στην μετά-“gangnam style” καριέρα του, και τώρα επιστρέφει με την οπτικοποιημένη του version για να «δαμάσει» ξανά ολόκληρο το youtube! Ναι καλά καταλάβατε! Το video-clip του “Gentleman” είναι έτοιμο και μπορείτε τώρα να το παρακολουθήσετε και στις οθόνες σας!
Παρόλο που το “Gangnam Style” εξακολουθεί μετά από τόσους μήνες να βρίσκεται στην κορυφή του youtube top10, με περισσότερα από ενάμιση δισεκατομμύρια views (!!) καταρρίπτοντας κάθε ρεκόρ, το “Gentleman” ξεκινά με πιο αργούς ρυθμούς αλλά με την ελπίδα να φτάσει και αυτό την επιτυχία του «προκάτοχου» του! Με νέα χορογραφία αλλά με την γνώριμη τρέλα που διακατέχει τον ασιάτη rapper είναι έτοιμο για νέα ρεκόρ! Τι λέτε θα τα καταφέρει; Δείτε το παρακάτω και τα συμπεράσματα δικά σας!
PSY – Gentleman

tralala.gr 
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com