Από την Ελβετία, τη Γαλλία, το Βέλγιο και τις ΗΠΑ, διάσημοι
ζαχαροπλάστες βάζουν τη γκουρμέ υπογραφή τους σε σοκολάτες που
υπόσχονται όχι μόνο να λιώσουν στο στόμα αλλά και να αποκαλύψουν
παράξενους συνδυασμούς γεύσεων από την πρώτη δαγκωματιά (για τους
μυημένους!). Φρούτα βουτηγμένα στη σοκολάτα, λουλούδια βρώσιμα
επικαλύπτονται από παχιές στρώσεις κακάο αλλά και μπαχαρικά κρύβονται
μέσα σε λαχταριστά σοκολατάκια. Περίτεχνες διακοσμήσεις και απρόσμενα
υλικά κάνουν τη διαφορά, ενώ το περιτύλιγμα κερδίζει τις εντυπώσεις.
Δέκα διάσημες σοκολάτες αποκαλύπτονται…
1. Teuscher, Ζυρίχη, Ελβετία
2. Vosges Haut-Chocolat, Σικάγο, ΗΠΑ
3. Scharffen Berger Chocolate Maker, Καλιφόρνια, ΗΠΑ
4. Jacques Torres Chocolate, Νέα Υόρκη, ΗΠΑ
5. Norman Love Confections, Φλόριδα, ΗΠΑ
6. Valrhona, Γαλλία
7. Godiva Chocolatier, Βρυξέλλες, Βέλγιο
8. Richard Donnelly Fine Chocolates, Καλιφόρνια, ΗΠΑ
9. Richart, Παρίσι, Γαλλία
10. Puccini Bomboni, Άμστερνταμ, Ολλανδία
perierga.gr
1. Teuscher, Ζυρίχη, Ελβετία
2. Vosges Haut-Chocolat, Σικάγο, ΗΠΑ
3. Scharffen Berger Chocolate Maker, Καλιφόρνια, ΗΠΑ
4. Jacques Torres Chocolate, Νέα Υόρκη, ΗΠΑ
5. Norman Love Confections, Φλόριδα, ΗΠΑ
6. Valrhona, Γαλλία
7. Godiva Chocolatier, Βρυξέλλες, Βέλγιο
8. Richard Donnelly Fine Chocolates, Καλιφόρνια, ΗΠΑ
9. Richart, Παρίσι, Γαλλία
10. Puccini Bomboni, Άμστερνταμ, Ολλανδία
perierga.gr
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.