Θρεπτικά και πολύτιμα για τον οργανισμό, τα πράσινα λαχανικά χαρίζουν υγεία και ευεξία. Είναι από τις λίγες τροφές που συσσωρεύουν τόσες πολλές ευεργετικές ιδιότητες και έχουν αναμφισβήτητα, σημαντική διατροφική αξία
Κατσαρό μαρούλι
Πλούσιο σε λουτεΐνη και σε αντιοξειδωτικά στοιχεία, το κατσαρό μαρούλι βελτιώνει σημαντικά την όραση. Περιέχει σουλφοραφάνη, μια οργανική ένωση που παρουσιάζει αντικαρκινικές, αντιδιαβητικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες. Σοταρισμένα ή στον ατμό, τα κατσαρά μαρούλια, μπορεί να είναι πικρά στη γεύση, αλλά έχουν ιδιαίτερη θρεπτική αξία.
Σπανάκι
Άσπρο ή μοβ λάχανο
Ραδίκια
Λαχανάκια Βρυξελλών
Σέσκουλα
Ρόκα
Iceberg
Μαρούλι
click@life.gr
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.