Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Beyonce, η πιο "Σέξι Γυναίκα" του 21ου Αιώνα!

Ένα χρόνο μετά τη γέννηση της κόρης της Blue Ivy, η οποία γιόρτασε τα γενέθλιά της στις 8 Ιανουαρίου, η ντίβα της αμερικανικής μουσικής σκηνής Beyonce ποζάρει για το εξώφυλλο του αντρικού βρετανικού περιοδικού GQ και ανακηρύσσεται η πιο Σέξι Γυναίκα του 21ου Αιώνα!

Φορώντας μόνο ένα χρωματιστό κιλοτάκι, ένα σούπερ κοντό μπλουζάκι και μια χρυσή αλυσίδα που κρέμεται μέχρι την καλογυμνασμένη μέση της, η 31χρονη αστέρας φαίνεται να διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της.

Η επιτυχημένη τραγουδίστρια, στιχουργός, χορεύτρια, ηθοποιός και επιχειρηματίας Beyonce κάνει ποδαρικό στο δημοφιλές περιοδικό, μέσα από το φακό του διάσημου φωτογράφου Terry Richardson.

Η σύζυγος του διάσημου ράπερ και παραγωγού Jay-Z πρόκειται να τραγουδήσει στην 57η τελετή ορκωμοσίας του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Barack Obama, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013 μπροστά στο Καπιτώλιο.

Τον Οκτώβριο του 2012, οι διοργανωτές του Super Bowl ανακοίνωσαν ότι η επίσημη καλεσμένη στο μεγαλύτερο ετήσιο αθλητικό γεγονός των ΗΠΑ για το 2013, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 3 Φεβρουαρίου, θα είναι η πολυτάλαντη και πολυβραβευμένη τραγουδίστρια.

Αξίζει, επίσης, να υπενθυμίσουμε ότι τον Φεβρουάριο στις 16 Φεβρουαρίου θα προβληθεί από το κανάλι HBO ένα ντοκιμαντέρ με θέμα τη ζωή της Beyonce Knowles και την καριέρα της στο Χόλιγουντ.



Το περιοδικό GQ φιλοξενεί, επίσης, στο τεύχος Ιανουαρίου, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 15 του μηνός, τις 100 πιο σέξι γυναίκες του αιώνα που διανύουμε. 


nooz.gr
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com