Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Ελένη Ανουσάκη - Κατερίνα Χέλμη Συναντήθηκαν ξανά! Δείτε 50 χρόνια μετά τις πρωταγωνίστριες στα "Κόκκινα Φανάρια"

Κατερίνα Χέλμη - Ελένη Ανουσάκη
Η 74χρονη Κατερίνα Χέλμη με την 70χρονη Ελένη Ανουσάκη πόζαραν αγκαλιασμένες

Τα “Κόκκινα Φανάρια” άναψαν και πάλι! Χθες βράδυ πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της παράστασης στο θέατρο “Rex” στη σκηνή “MΑΡΙΚΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΗ” που ήταν βασισμένη στην ομώνυμη θρυλική ταινία του1963  .
O σκηνοθέτης και χορογράφος της παράστασης, Κωνσταντίνος Ρήγος με μια εξαιρετική ομάδα ηθοποιών , αναβίωσε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες που γράφτηκε αρχικά για το θέατρο και προσαρμόστηκε στην συνέχεια σε κινηματογραφικό σενάριο με πρωταγωνιστές, τότε, τους: Γιώργο Φούντα, Δημήτρη Παπαμιχαήλ, Μάνο Κατράκη, Φαίδων Γεωργίτση, Τζένη Καρέζη, Μαίρη Χρονοπούλου, Αλεξάνδρα Λαδικού, Δέσπω Διαμαντίδου, Κατερίνα Χέλμη και Ελένη Ανουσάκη .Στα δωμάτια του «σπιτιού» της Μαντάμ Παρή, τα κορίτσια εκτός από τις υπηρεσίες που προσφέρουν, έχουν να αντιμετωπίσουν και τα προσωπικά τους προβλήματα.
Από την πρεμιέρα της παράστασης δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι τότε πρωταγωνίστριες Κατερίνα Χέλμη και Ελένη Ανουσάκη, των οποίων οι ερμηνείες έχουν αφήσει εποχή στην συγκεκριμένη ταινία.
Κατερίνα Χέλμη - Ελένη Ανουσάκη
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com