Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Oblivion: Ο Τομ Κρουζ δεν εγκαταλείπει τη Γη ~ trailer

Ο πλανήτης καταλαμβάνεται από εξωγήινους και μόνο ο Τομ Κρουζ μπορεί να δώσει λύση. Στο «Oblivion» του Τζόζεφ Κοζίνσκι, που μετά το σαββατοκύριακο απέκτησε πόστερ και τρέιλερ είναι ένα μυστηριώδες φουτουριστικό θρίλερ που μας μεταφέρει στο μέλλον για να μας αφηγηθεί την ιστορία του Τζακ Χάρπερ, ενός ήρωα επιφορτισμένου με μια επικίνδυνη αποστολή (στο στοιχείο του δηλαδή ο Κρουζ) που στην πορεία αρχίζει να αμφισβητεί το ανθρώπινο σύστημα αξιών και την ίδια του την ύπαρξη.
Με τους κατοίκους της γης να έχουν μετοικήσει πάνω από τα σύννεφα υπό την απειλή εξωγήινων όντων, ο Χάρπερ παραμένει στον πλανήτη για να εντοπίσει υλικά και μέταλλα που μπορεί να είναι ακόμα πολύτιμα για τους ανθρώπους. Ενώ έχει σχεδόν ολοκληρώσει τα καθήκοντά του, η συνάντησή του με μια αλλόκοτη γυναίκα που προσεδαφίζεται στη γη θα του αλλάξει εντελώς τη θεώρησή ου για τον κόσμο.
Ο Γουίλιαμ Μόναχαν προΐσταται της ομάδας των σεναριογράφων κι ο Κοζίνσκι του «Tron Legacy» βάζει δίπλα στον Τομ Κρουζ την Όλγκα Κουριλένκο, τον Μόργκαν Φρίμαν, τη Μελίσα Λίο, την Άντρεα Ράισμποροου («W.E.») και τον Νικολάι Βαλντάου σε ένα φιλμ γυρισμένο (εκτός από την Νέα Υόρκη) και στην παγωμένη Ισλανδία, που εκτός από τα ονόματα του καστ θα ποντάρει (όπως καταλαβαίνει κανείς από το πρώτο αυτό προωθητικό υλικό) στα εντυπωσιακά πλάνα του, αλλά και σε κάποια σεναριακή ανατροπή.

e-go.gr 
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com