Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Μπαμπάς θα γίνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου!

Δεν έχει ακόμα μπει στην 6η εβδομάδα!

Δεν ξέρω πως του μπήκε του Γρηγόρη Αρναούτογλου το 2012, αλλά σίγουρα θα του βγει πολύ καλά και με το 2013 να τον περιμένει στη γωνία με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά! Φτου φτου μην τον ματιάσουμε τον Γρηγοράκη μας!
Δεν κρεμάει κανένα σκόρδο στο λαιμουδάκι του, έχω να προτείνω; Γιατί; Θα σας γράψω αμέσως… πέρα από την προσωπική χαρά που βιώνει μέχρι σήμερα με την αγαπημένη του σύντροφο, πέρα του ότι η ραδιοφωνική εκπομπή που κάνει κάθε πρωί στον Sfera μαζί με τη παρέα της Ράνιας Κωστάκη και του Γιώργου Λιανού σκίζει, πέρα του ότι ξεκίνησε γυρίσματα για την τηλεοπτική του εκπομπή «Όμορφος κόσμος 2», η οποία θα βγει στον αέρα στις αρχές του 2013… στην λίστα της επιτυχίας του Γρηγόρη ήρθε να προστεθεί και ένα μωράκι!
Μπαμπάκας θα γίνει ο Γρηγόρης μας! Η σύντροφος του δεν τον αφήνει να κάνει ένα βήμα χωρίς εκείνη,( τώρα που βρήκε τον ιδανικό γαμπρό σιγά μην τον αφήσει, αλλά τέλος πάντων, δεν είναι το θέμα μας αυτό), έτσι ο Γρηγόρης αποφάσισε να ανανεώσει λιγάκι τη σχέση τους αποκτώντας ένα μωράκι! Ναιιιι! Και η αλήθεια είναι ότι χαιρόμαστε πολύ για τον Γρηγόρη, γιατί το γεγονός αυτό έχει κάνει τον αγαπημένο παρουσιαστή ακόμα πιοχαρούμενο, γλυκό και ανανεωμένο και εννοείται ότι ήταν κάτι που το ήθελε και η γυναίκα από τη Νάξο που έχει δίπλα του!
Δεν μπορούμε να αναφέρουμε πολλές λεπτομέρειες, γιατί δεν γνωρίζουμε και πολλά! Αυτό που ξέρουμε είναι ότι το «μωράκι» δεν είναι καν δύο μηνών και ο Γρηγόρης ανυπομονεί μέχρι την Τετάρτη που θα το γιορτάσει και θα το ανακοινώσει επίσημα!
Έτσι λοιπόν, όσοι θέλετε να ευχηθείτε στον Άρνι «να σου ζήσει το «μωράκι» σου» …να πάτε στο bar restaurant“Eleven plus”, στο Μαρούσι όπου μπαμπάς πλέον είναι ο Γρηγόρης!
Ο γλυκός παρουσιαστής απέκτησε καινούργια επιχείρηση και από ότι φαίνεται πρόκειται για το νέο στέκι διασήμων και των νέων… όχι μόνο των Β.Π., αλλά όλης της Αττικής! Μάλιστα έχει ήδη κάνει το «πρόγραμμά» του, καθώς θα το επισκέπτονται πολλοί γνωστοί τραγουδιστές για να κάνουν live εμφανίσεις, αλλά και γνωστοί Djs, μία εκ των οποίων  η Ράνια Κωστάκη, όπου θα ξεσηκώνουν με τις μουσικές τους επιλογές τους θαμώνες του μαγαζιού!
Τα εγκαίνια θα γίνουν την επόμενη Τετάρτη, γι΄αυτό μην κανονίσετε τίποτα! Ντυθείτε, λουσαριστείτε, φορέστε το καλύτερο χαμόγελό σας και βάλτε στη τσέπη ή στη τσάντα σας έντονη διάθεση για φλερτ… γιατί το πάρτι ξεκινάει!
Να σου ζήσει Γρηγόρη!

Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com