Αν θέλετε να διατηρήσετε τη φόρμα αλλά και την ενέργειά σας και κατά την περίοδο του χειμώνα, δείτε ποιες είναι οι «πράσινες» τροφές που με πρωτότυπους τρόπους μαγειρέματος θα απογειώσουν τα καθημερινά σας γεύματα και θα ωφελήσουν την υγεία σας.
Φυσικά, μπορούμε να συνδυάσουμε αυτές τις όμορφες, «ζεστές» χειμωνιάτικες στιγμές και με καλό φαγητό, είτε για μας, είτε για τους φίλους και την οικογένειά μας. Ιδιαίτερα το χειμώνα, είναι ακόμη πιο σημαντικό να τρεφόμαστε υγιεινά και τα καλά νέα είναι ότι μπορούμε να το κάνουμε εύκολα, επιλέγοντας κάποιες ιδιαίτερα θρεπτικές τροφές, τις οποίες ο σωστός και πρωτότυπος τρόπος μαγειρέματος θα τις έκανε ακόμη πιο ενδιαφέρουσες. Το μαρούλι, το μπρόκολο, τα λαχανάκια Βρυξελλών, το κουνουπίδι και το λάχανο, εκτός του ότι είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά και έχουν αντικαρκινικές ιδιότητες, έχουν ωραία γεύση και θα μπορούσαν να συνοδεύσουν τέλεια οποιοδήποτε πιάτο.
1. Σοτέ ζεστό κόκκινο λάχανο
2. Ψητά λαχανάκια Βρυξελλών (αρέσουν και στα παιδιά)
3. Πουρές από κουνουπίδι
4. Ψητό μπρόκολο
5. Κατσαρό μαρούλι
click@life.gr
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.