Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Σοκ - Αστυνομικοί σέρνουν στο δρόμο ανήλικο ~ video

Σάλο έχει προκαλέσει στη γειτονική Ιταλία η βίαιη «σύλληψη» ενός ανηλίκου αγοριού έξω από το σχολείο του. Ο μικρός δεν είχε υποπέσει σε κάποιο αδίκημα. Απλά, βάσει δικαστικής απόφασης έπρεπε να παραδοθεί στον πατέρα του.
Οπως φαίνεται στο βίντεο, το οποίο πραγματικά έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στην Ιταλία, οι Αστυνομικοί «συλλαμβάνουν» το παιδί, το οποίο αντιστέκεται με κάθε τρόπο.
Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως οι Αστυνομικοί προσπαθούν να «πιάσουν» τον ανήλικο εκτελώντας δικαστική εντολή βάσει της οποία το παιδί πρέπει να «παραδοθεί» στον πατέρα του στον οποίο, το δικαστήριο που εκδίκαζε το διαζύγιο των γονιών του ανήλικου, έδωσε την κηδεμονία.
Πορείες διαμαρτυρίας ενάντια στην αστυνομική βία και υπέρ της απελευθέρωσης του παιδιού, τις οποίες διοργάνωσαν η μητέρα του παιδιού μαζί με γονείς συμμαθητών του ανήλικου, ακολούθησαν το συμβάν.

Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com