Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Τον πέταξαν έξω από το μπαρ εξαιτίας της... χαίτης του

Μια είδηση για να τραβάς τα μαλλιά σου...
Ο David Hoogland έπινε ήσυχος το ποτό του σε ένα -όπως αποδεικνύεται, υπερβολικά κυριλέ- μπαρ στο Περθ της Δυτικής Αυστραλίας, όταν μετά από μισή ώρας ένας άνδρας από το μαγαζί τον πλησίασε και του ζήτησε να αποχωρήσει. Όταν ο David τον ρώτησε γιατί, ο manager του μπαρ του είπε ότι ο λόγος ήταν τα μαλλιά του.
Ήταν η πρώτη φορά μέσα στα τελευταία δέκα χρόνια, που ο David καλλιεργεί την χαίτη του, που του συνέβη ένα τέτοιο περιστατικό. Και φυσικά δεν το άφησε αναπάντητο: φρόντισε να κάνει βούκινο το μπαρ και τις ρατσιστικές πρακτικές του.
«Δεν είμαι μέλος συμμορίας, δεν έχω τατουάζ σε όλο μου το κορμί, είμαι απλώς ένας συνηθισμένος άνθρωπος... Συμφωνώ πως αν κάποιος κάνει φασαρία, είναι εκτός ελέγχου, μεθυσμένος ή επιθετικός, πρέπει να πεταχτεί έξω από το μπαρ. Αν κάθεσαι όμως στην καρέκλα σου, κουβεντιάζεις και πίνεις ήσυχος το ποτό σου, θεωρώ ότι αυτό είναι μεγάλη αγένεια».

Μέχρι στιγμής
το, Print Hall, το μπαρ όπου συνέβη το περιστατικό δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει το συμβάν. Σίγουρα πάντως ο manager του δεν θα είναι και τόσο ευτυχισμένος με την τόση δημοσιότητα που πήρε το θέμα.


kamarinia.gr
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com