Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Πώς θα κάνεις πάλι φρέσκο το μπαγιάτικο ψωμί


Δεν είναι εποχές να πετάμε τρόφιμα. Έτσι μη ρίχνεις χωρίς δεύτερη σκέψη το μπαγιάτικο ψωμί στα σκουπίδια. Εφόσον δεν έχει μουχλιάσει ή δε μυρίζει άσχημα, μπορείς να το κάνεις πάλι μαλακό και αφράτο και να το σερβίρεις φρέσκο στο τραπέζι.
Πώς θα το κάνεις:
Βάζεις σε μια κατσαρόλα λίγο νερό, την κουνάς να υγρανθούν και τα τοιχώματά της και κατόπιν την αδειάζεις αφήνοντας την υγρή. Τοποθετείς μέσα μία σχάρα και ακουμπάς επάνω της το ψωμί. Το ραντίζεις με λίγο νερό και σκεπάζεις την κατσαρόλα. Τη βάζεις σε σιγανή φωτιά. Με τους υδρατμούς που θα σχηματιστούν μέσα στην κατσαρόλα το ψωμί, όσο ξερό και αν είναι, θα ζεσταθεί, θα φουσκώσει και θα γίνει σαν φρέσκο.
 Golden Magazine
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com