Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Οι πιο έξυπνοι celebrities του κόσμου

Οι πιο έξυπνοι celebrities του κόσμου
Δείτε τη λίστα με τους 15 εξυπνότερους ανθρώπους του κόσμου από τον χώρο της showbiz.
Αλίσια Κις
Οι πιο έξυπνοι celebrities του κόσμου (1)
Η τραγουδίστρια του ‘Empire State of Mind’ μπορεί να είναι γνωστή για τη σπουδαία φωνή της, ωστόσο έχει και αντίστοιχα σπουδαίο μυαλό. Αποφοίτησε ως αριστούχος από το high school στα 16 της και κέρδισε υποτροφία για το πανεπιστήμιο Κολούμπια, πριν τα αφήσει όλα για μία καριέρα στη μουσική.
Χιου Λάρι
Οι πιο έξυπνοι celebrities του κόσμου (2)
Ο σταρ του House μπορεί να είναι ένα από τα πιο γνώριμα πρόσωπα στην Αμερικανική τηλεόραση, ωστόσο έμαθε την τέχνη του ηθοποιού ενώ ήταν μέλος του επιφανούς Footlights Club στο πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ, όπου ήταν σπουδαστής αρχαιολογίας και ανθρωπολογίας. Ήταν επίσης δεινός κωπηλάτης και πήρε μέρος στον παγκοσμίως διάσημο κωπηλατικό αγώνα ανάμεσα στο Κέμπριτζ και στην Οξφόρδη.
Σακίρα

Η μικροσκοπική Κολομβιανή διαθέτει πολλά περισσότερα από ένα όμορφο πρόσωπο. Είναι γνωστή για την τρομερή της επιχειρηματική διορατικότητα και λέγεται πως έχει IQ 140.
Ματ Ντέιμον

Ο Ματ ήταν κορυφαίιος στην τάξη του στο σχολείο και οι δάσκαλοί του τον βαθμολογούσαν επανηλημένως με άριστους βαθμούς. Συνέχισε σπουδάζοντας (English) Αγγλική Φιλολογία στο πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ πριν αποφασίσει να ακολουθήσει καριέρα ηθοποιού.
Lady Gaga

Πριν όλα τα φανταχτερά κουστούμια και τις εξωπραγματικές χαζομάρες της, η Lady Gaga ήταν ένα πολύ μελετηρό παιδί. Η σκληρή της δουλειά απέδωσε όταν κέρδισε πολύ νωρίς μία υποτροφία για το πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης.
Νάταλι Πόρτμαν
Οι πιο έξυπνοι celebrities του κόσμου (6)
Η σταρ των Black Swan και Closer, Νάταλι Πόρτμαν, έκανε ένα πολυσυζητημένο break από την ηθοποιία για να σπουδάσει ψυχολογία στο Χάρβαρντ. Επίσης παρακολούθησε μεταπτυχιακά μαθήματα στο Hebrew University της Ιερουσαλήμ το 2004.
Ντόλφ Λούνγκρεν
Οι πιο έξυπνοι celebrities του κόσμου (7)
Ο θρυλικός Σουηδός ηθοποιός δράσης διαθέτει και μυαλά εκτός από μπράτσα. Πριν γνωρίσει τη μεγάλη του επιτυχία στο Rocky IV, ο Λούνγκρεν σπούδασε στο Royal Institute of Technology στην Στοκχόλμη στη Σουηδία. Μετά πήρε master στη χημική μηχανική από το πανεπιστήμιο του Σίδνεϊ στην Αυστραλία και αμέσως μετά μία υποτροφία στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας στη Μασαχουσέτη στην Αμερική. Λέγεται πως έχει IQ 160 και μιλάει πέντε γλώσσες.
Έμα Γουότσον
Οι πιο έξυπνοι celebrities του κόσμου (8)
Η Έμα είχε σνομπάρει μία αναπόφευκτη σειρά από κινηματογραφικές ευκαιρίες που θα ακολουθούσαν μετά τον Harry Potter για να σπουδάσει στην Αμερική. Αφού κατάφερε μόνο άριστες βαθμολογίες στα A-Levels της, πλέον σπουδάζει στο Brown University του Πρόβιντενς στο Rhode Island.
Χιου Γκραντ

Ο αστέρας του Τέσσερις Γάμοι και μία Κηδεία ήταν ένας τόσο καλός μαθητής που ο δάσκαλός του στο επιφανές Latymer Upper School στο Δυτικό Λονδίνο, τον είχε χαρακτηρίσει ως «ένα έξυπνο αγόρι ανάμεσα σε έξυπνα αγόρια» ‘a clever boy among clever boys’.
Η μελετηρή του φύση ανταμείφθηκε το 1979 όταν κέρδισε μία υποτροφία για να σπουδάσει Αγγλική Λογοτεχνία στην Οξφόρδη.
Σίντι Κρόφορντ

To cover girl της δεκαετίας του ’90, σπούδασε χημικός μηχανικός στο Northwestern University με υποτροφία, πριν τα παρατήσει για να ακολουθήσει καριέρα στο μόντελινγκ.
Στιβ Μάρτιν

Ο βετεράνος κωμικός ηθοποίς είναι μέλος της MENSA και έχει αριστεύσει στην φιλοσοφία στο πανεπιστήμιο του Cal State. Σε κάποιο σημείο μάλιστα σκέφτηκε να γίνει καθηγητής πριν διαλέξει την καριέρα στην ψυχαγωγία.
Κέιτ Μπέικινσεϊλ
Οι πιο έξυπνοι celebrities του κόσμου (12)
Πριν γίνει ηθοποιός, η σταρ του The Aviator και του Underworld, Κέιτ Μπέικινσεϊλ, σπούδασε Γαλλική και Ρώσικη λογοτεχνία στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και κέρδισε πολλά διεθνή βραβεί για την ποίησή της και τις σύντομες ιστορίες της. Μιλάει τέλεια Γαλλικά, Ρώσικα και Γερμανικά.
Κουέντιν Ταραντίνο
Οι πιο έξυπνοι celebrities του κόσμου (13)
Αν και παράτησε το high school, ο σκηνοθέτης του Pulp Fiction είναι γνωστός για την τρομερή του νοημοσύνη και έχει IQ 160.
Αϊσβάρια Ράι
Οι πιο έξυπνοι celebrities του κόσμου (14)
Δεν έχει μόνο ομορφιά η ηθοποιός του Bollywood και πρώην Μις Κόσμος, Αϊσβάρια Ράι. Πριν μπει στο κόσμο του μόντελινγκ, σκέφτηκε να γίνει γιατρός και ζωολόγος πριν τελικά καταλήξει να σπουδάζει αρχιτεκτονική στο φημισμένο πανεπιστήμιο του Μουμπάι, Ruparel College.
Τζόντι Φόστερ

Η ηθοποιός Τζόντι Φόστερ αποφοίτησε ως αριστούχα από το γαλλόφωνο Lycee Francais στο Λος Άντζελες πριν συνεχίσει με σπουδές στο Γιέιλ. Λέγεται πως έχει IQ 132.
msn.com
ofono.gr 
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com