Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Παραδίδουν την άμυνα της χώρας. Αποσύρουν εκατοντάδες οπλικά συστήματα δήθεν για... οικονομία!

ethniki-amyna
Είναι να σου γυρίζει ο εγκέφαλος ανάποδα. Την ώρα που οι Έλληνες του Μνημονίου στάζουν αίμα και οδηγούνται στην απόλυτη εξαθλίωση, την ώρα που χιλιάδες "μαϊμούδες" ροκάνιζαν τουλάχιστον μέχρι χθες τον μόχθο των έντιμων πολιτών με τις - με το αζημίωτο - βεβαιώσεις επίορκων γιατρών και δημοσίων υπαλλήλων, γενικότερα μέσα σε όλο αυτό το σύστημα της απροκάλυπτης κλεψιάς, της ρεμούλας, του ψηφοθηρικού ρουσφετιού και της πολιτικής ξεφτίλας, έρχεται η σαρωτική αποδυνάμωση, ή για την ακρίβεια η πλήρης διάλυση της άμυνας της χώρας.
Με την πρόφαση του ξεσκαρταρίσματος στις Ένοπλες Δυνάμεις λόγω οικονομικής κρίσης, παροπλίζουν την Ελλάδα, αφήνοντάς την σε μοιραίο πλέον βαθμό, έρμαιο απέναντι στα πολλαπλά μέτωπα που μας πατάνε μέρα με τη μέρα όλο και πιο δυνατά στο λαιμό, μπας και ψοφήσουμε.
Το θέμα συζητήθηκε στη συνάντηση που είχε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Παναγιωτόπουλος με αντιπροσωπεία της ΔΗΜΑΡ, στη διάρκεια της οποίας έπεσαν στο τραπέζι συγκεκριμένοι αριθμοί για το ελληνικό οπλοστάσιο. Και είναι ανατριχιαστικοί:
47 αεροσκάφη,11 πλοία και 400 άρματα μάχης αποσύρονται.
Για τα αεροπλάνα η απόσυρση των A7 και των RF4 ήδη ανακοινώθηκε.
Για άρματα μάχης έγινε λόγος για 400 σε αριθμό και μάλλον πρόκειται για τα M48 και Μ60. Γι΄ αυτά είναι σαφές ότι πρέπει να αντικατασταθούν πριν αποσυρθούν.
Από τα πλοία του στόλου, δύο φρεγάτες, τρία ναρκαλιευτικά, ένα Zubr, μία πυραυλάκατος, ένα πετρελαιοφόρο και τρία βοηθητικά θα αποσυρθούν...
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com