Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

5 νέες χρήσεις ζάχαρης – που δεν περιλαμβάνουν ψήσιμο


\
Η ζάχαρη είναι ένα από τα υλικά που πάντοτε είναι διαθέσιμα στην κουζίνα. Όποιο είδος και αν προτιμάτε, λευκή ή μαύρη, κρυσταλλική ή σε κύβους, η ζάχαρη μπορεί να κάνει περισσότερα από το να γλυκάνει τον καφέ σας, από την καταπολέμηση των παρασίτων μέχρι τις θεραπείες ομορφιάς. Δείτε μερικές εναλλακτικές χρήσεις της.
-Σφηκοπαγίδα: Βράστε ένα σιρόπι από ίσα μέρη νερού και ζάχαρης, βάλτε το σε ένα άδειο μπουκάλι αναψυκτικού και παρακολουθήστε τις σφήκες να πέφτουν στην παγίδα.
-Αφαίρεση λεκέδων: Η ζάχαρη καθαρίζει άριστα τους λεκέδες από γρασίδι. Αρκεί ένα παχύ μείγμα της ζάχαρης και μερικές σταγόνες νερού. Τρίψτε πάνω στο λεκέ, αφήστε για 30 λεπτά και πλύνετε ως συνήθως.
-Απολέπιση προσώπου: Ανακατέψτε μια κουταλιά κρυσταλλικής ζάχαρης στη συνηθισμένη σας κρέμα ή το σαπούνι προσώπου για να φτιάξετε το δικό σας πίλινγκ. Εφαρμόστε μία φορά την εβδομάδα για πιο φωτεινό, πιο λείο δέρμα.
-Καθαριστικό για το μύλο του καφέ: Το άλεσμα του καφέ μπορεί να στομώσει τις λεπίδες. Για να καθαρίσετε τα υπολείμματα, αλέστε 1/3 έως 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη σε άδειο μύλο. Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να καθαρίσετε τους μύλους μπαχαρικών.
-Τροφή για τα λουλούδια: Μια κλασική συμβουλή για να διατηρήσετε τα μπουκέτα σας όσο το δυνατόν περισσότερο. Προσθέστε τρεις κουταλιές της σούπας ζάχαρη μαζί με δύο κουταλιές της σούπας ξίδι στο βάζο. Η ζάχαρη παρέχει θρεπτικά συστατικά, ενώ το ξύδι καταπολεμά τα βακτήρια.

Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com