Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Διάσημες μονογονεϊκές υιοθεσίες


Η ανάγκη να νιώσουν την μητρότητα υπερίσχυσε κάνοντας τις παρακάτω celebrities να αψηφήσουν το γεγονός ότι δεν έχουν δίπλα τους σύντροφο και να χαρίσουν στα παιδιά την οικογένεια που τους έλλειψε.
Sandra Bullock: Η απόκτηση του 3.5 μηνών παιδιού της ήρθε την ίδια χρονιά που κέρδισε Όσκαρ αλλά και που έμαθε πως ο σύζυγος της την απατά. Αν και η διαδικασία υιοθεσίας είχε ξεκινήσει 4 χρόνια νωρίτερα κι όταν ακόμα ήταν παντρεμένη, ο μικρός Λούις μπήκε στη ζωή της με άκρα μυστικότητα. Η ίδια έχει δηλώσει σχετικά «Την πρώτη φορά που συνάντησα τον γιό μου, αισθάνθηκα πως όλος ο κόσμος σιώπησε. Όλες οι καταστάσεις που μέχρι τότε με είχαν στεναχωρήσει απλώς εξαφανίστηκαν.»
Angelina Jolie: Όπως φαίνεται όμως η Αντζελίνα Τζολί έχει ένα κοινό με την Σάντρα Μπούλοκ, αφού η υιοθεσία του πρώτου της γιού Μάντοξ και το διαζύγιο με τον τότε σύζυγο τη Μπιλ Θόρτον συνέπεσαν επίσης κάτι που σίγουρα δυσκόλεψε την γνωστή ηθοποιό. Τον γιό της τον είχε γνωρίσει σε κάποια επίσκεψη της σε ένα ορφανοτροφείο της Καμπότζη και ήταν η μοναδική που είχε ζητήσει την υιοθεσία του, για αυτό οι διαδικασίες απόκτησης του έγιναν πολύ γρήγορα.
Calista Flockhart: Το 2001 αποφάσισε να ακούσει το βιολογικό της ρολόι και προχωρήσει στην υιοθεσία ενός νεογέννητου αγοριού, του Λίαμ, παρόλο που δεν είχε σύντροφο. Το δέσιμο μαζί του είναι μεγάλο γιατί ήταν παρούσα και στην γέννηση του.
Sheryl Crow: Η επιθυμία της να γίνει μαμά ενισχύθηκε την περίοδο που ζούσε με τον πρωταθλητή ποδηλασίας Λανς Άρμστρονγκ και τα τρία του παιδιά. Όμως οι δύο τους δεν έκαναν ποτέ παιδί μαζί. Χωρισμένη πλέον και παλεύοντας με τον καρκίνο του μαστού, αποφασίζει το 2007 να υιοθετήσει τον μόλις 2 εβδομάδων γιό της Γουάιτ Στίβεν και να ξεκινήσει την δική της οικογένεια, δηλώνοντας πως ακόμα και να είχε δικά της παιδιά και πάλι θα υιοθετούσε.
Sharon Stone: Η γνωστή ηθοποιός όντας ήδη μητέρα του 10 χρονου γιού της που τον μεγάλωνε μόνη της μετά το πολύκροτο διαζύγιο της με τον Φιλ Μπρονσταϊν, αποφάσισε το 2005 και το 2006 να μεγαλώσει την οικογένεια, παρόλο που δεν είχε σύζυγο, κατά 2 μέλη, υιοθετώντας δύο ακόμα αγόρια, τον Λερντ Βον και τον Κουίν.
Και ένας μπαμπάς!
Ricky Martin: Την ανάγκη του γονιού όμως αισθάνθηκε και ο διάσημος τραγουδιστής και το 2008 ανακοίνωσε στον Τύπο πως έγινε πατέρας διδύμων του Ματτέο και του Βαλεντίνο. Η απόφαση του να δωρίσει το σπέρμα του για να αποκτήσει παιδιά με την βοήθεια της εξωσωματικής γονιμοποίησης είναι και η απόδειξη για το πόσο πολύ το ήθελε. Αυτό του έδωσε και την δύναμη σύμφωνα με τον ίδιο να προχωρήσει σε δημόσιες δηλώσεις σχετικά με την σεξουαλικότητα.
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com