Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

5.000 δολάρια φιλοδώρημα!



5.000 δολάρια φιλοδώρημα!Ο μεγαλύτερος καημός του διανομέα πίτσας Larry Fox, ήταν τα λίγα φιλοδωρήματα που λάμβανε από τους πελάτες. Ο πονηρός 20χρονος πέρσι δημιούργησε ένα λογαριασμό Tumblr όπου συνάδελφοί του μπορούσαν να ενημερώνουν τους διαδικτυακούς συναγωνιστές για τα άθλια πουρμπουάρ και μάλιστα δημοσίευαν και τα ονόματα των πελατών.
Ευτυχώς υπάρχουν και γενναιόδωροι άνθρωποι που δίνουν κουράγιο στους διανομείς χάρη στο μεγάλο φιλοδώρημα που αφήνουν. Το προηγόυμενο Σάββατο, σερβιτόρος στο Τέξας πήγε σπίτι του με πουρμπουάρ 5.οοο δολάρια. Ο λογαριασμός του πελάτη ήταν μόλις 26 δολάρια. Δηλαδή ο ανοιχτοχέρης πελάτης άφησε 19 .000% πάνω από το λογαριασμό τυχερά.
Ο σερβιτόρος γνώριζε πολύ καλά τον πελάτη καθώς τον εξυπηρετούσε τα τελευταία 16 χρόνια στο εστιατόριο D’Amico’s. Ο γενναιόδωρος άντρας μαζί με την σύζυγό του έμαθαν ότι ο αγαπημένος τους σερβιτόρος Greg Rubar δεν είχε πλεόν αυτοκίνητο αφού καταστράφηκε ολοσχερώς σε ισχυρή καταιγίδα. Ο συμπαθής Rubar είναι πατέρας ενός παιδιού και πηγαινοερχόταν από την δουλειά του με ταξί, αυτοκίνητα φίλων και την δημόσια συγκοινωνία. Το ζευγάρι για να διευκολύνει τον σερβιτόρο του άφησαν 5.000 δολάρια πουρμπουάρ και του είπαν να πάει να αγοράσει ένα αυτοκίνητο. Ο ταλαιπωρημένος από τις μετακινήσεις Rubar δεν πίστευε στα μάτια του και στα αυτιά του με αυτή την καλή πράξη, που αμέσως ξέσπασε σε λυγμούς και πλέον έχει βγει για ψώνια αυτοκινήτου.
alachef.gr 
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com