Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Η Carla παραμορφώθηκε

Μοντέλο, ηθοποιός, τραγουδίστρια και μια πανέμορφη γυναίκα. Ο γάμος της Carla Bruni με τον Γάλλο Πρόεδρο Nicolas Sarkozy, την έκανε Πρώτη Κυρία της Γαλλίας και την έφερε στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας.
Μετά το γάμο, όμως, πολλά άλλαξαν για την Carla -ένα από αυτά ήταν το πρόσωπό της! Τα φώτα της δημοσιότητας, η υπερβολική ματαιοδοξία της και η ανάγκη της να νικήσει το χρόνο και να μείνει για πάντα νέα, την οδήγησαν στα δεκάδες botox και ίσως πλαστικές επεμβάσεις, που την παραμόρφωσαν...
Δείτε πως είναι σήμερα...
H παραπάνω φωτογραφία, είναι κοντινή και αποτυπώνει όλες τις ατέλειες αλλά και όλο το μέγεθος της παραμόρφωσης. 
H παραπάνω φωτογραφία τραβήχτηκε μόλις χθες. Είναι τη στιγμή, που ο Nicolas Sarkozy εγκαταλείπει το "παλάτι των Ιλυσίων", που μέχρι χθες ήταν η επίσημη κατοικία του. Δείτε πως φαίνεται το πρόσωπο της Carla Bruni!
H αλλαγή είναι τόσο θεαματική που, σε κάνει να αναρωτιέσαι γιατί "κακοποίησε" τόσο πολύ το πρόσωπό της...
Η Carla μάλλον θα βλέπει αυτές τις φωτογραφίες και θα τα δάκρυα θα τρέχουν ποτάμι...
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com