Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Αλήθεια θα συνεχίσετε να καπνίζετε μετά από αυτό το βίντεο;


Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε σοκάρει. Δείχνει πως το κάπνισμα καταστρέφει τον οργανισμό μας. Πρόκειται για ένα βίντεο στα πλαίσια της μακροχρόνιας καμπάνιας...
που γίνεται εδώ και τουλάχιστον 3 δεκαετίες στις ΗΠΑ, κατά του καπνίσματος. 
Πρωταγωνιστές στο βίντεο είναι απλοί καθημερινοί άνθρωποι που κάποια στιγμή αποφασίζουν να ανάψουν ένα τσιγάρο. Στο βίντεο βλέπουμε την διαδρομή που ακολουθεί ο καπνός . Από το στόμα στον φάρυγγα και από εκεί στα πνευμόνια μας. Στο τέλος κάθε διαδρομής του καπνού, το σκηνικό αλλάζει και μεταφερόμαστε μέσα σε ένα νεκροτομείο.

Εκεί βλέπουμε πως το τσιγάρο καταστρέφει συγκεκριμένα όργανα του οργανισμού μας. Πνεύμονες, εγκέφαλο, καρδιά, αρτηρίες, φάρυγγα. Το βίντεο είναι σκληρό αλλά πραγματικά αξίζει να το δείτε.

Αλήθεια θα συνεχίσετε να καπνίζετε μετά από αυτό το βίντεο;
 
 
tro-ma-ktiko
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com