Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

SOS: Λέμε Ο-Χ-Ι στην καταστροφή της Μήλου!!!!

Σελίδα στο Facebook για το έγκλημα της Μήλου 

Σε απόγνωση οι κάτοικοι για τη συνεχιζόμενη ασυδοσία της S&B του Οδ. Κυριακόπουλου, δημιούργησαν σελίδα και ζητούν να κάνετε Like…

Δεν φτάνει που εξακολουθεί να καταστρέφει το περιβάλλον παρά την καταδίκη του από τα ελληνικά δικαστήρια, επιχειρεί τώρα να ακυρώσει και τις υγειονομικές διατάξεις που εξεδόθησαν ειδικά για τον ίδιο, προκειμένου να σταματήσει το ρυπαντικό του έργο.Ο λόγος για τον βιομήχανο Οδυσσέα Κυριακόπουλο και την εταιρεία του S&B. Μάλιστα, μέχρι και σελίδα στο facebook δημιούργησαν κάποιοι αγανακτισμένοι πολίτες για να καταγγείλουν τις πρακτικές τους. «Να αποτρέψουμε το μεγάλο οικολογικό έγκλημα της “S & B” στη Μήλο» είναι ο τίτλος της, ενώ τα μέλη της ιστοσελίδας ζητούν να μπει ένα τέλος στην ασυδοσία του βιομηχάνου.
kyriakopoulos1

Μερικά από τα μηνύματα:
ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ! Η ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΗΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ!!!!!!!!!!!!!!
ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ.ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΓΚΙΩΝΑ,ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Η ΟΙΚ.ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΩΝΙΖΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΦΩΚΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ.
ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ!!!!
Για να κάνετε Like στην σελίδα ακουλουθήστε των παρακάτω σύνδεσμο 
Να αποτρέψουμε το μεγάλο οικολογικό έγκλημα της “S & B” στη Μήλο
Δικαιοσύνη και κοινή γνώμη έχουν καταδικάσει τον Οδυσσέα Κυριακόπουλο για το οικολογικό έγκλημα στη Μήλο, αλλά εκείνος συνεχίζει το καταστροφικό του έργο.
Αν και το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Σύρου τον καταδίκασε σε φυλάκιση 26 μηνών με τριετή αναστολή για υποβάθμιση του περιβάλλοντος της Μήλου κατ’ εξακολούθηση και υποβάθμιση περιβάλλοντος με την επιβαρυντική περίσταση της πρόκλησης κινδύνου ζωής ή βαριάς σωματικής βλάβης, ο κ.Κυριακόπουλος εξακολουθεί να ρίχνει περλίτη στη θάλασσα και συγκεκριμένα στην περιοχή Βούδια, όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι.
Αν και επιδημιολογική μελέτη του Πανεπιστημίου Αθηνών καταγραφεί αύξηση των ποσοστών θνησιμότητας και νοσηρότητας στη Μήλο από πνευμονοπάθεια και άλλα αναπνευστικά προβλήματα, ο κ.Κυριακόπουλος κάνει ότι δεν τη βλέπει, λες και μπήκε στα μάτια του η σκόνη από τον περλίτη, που οδήγησε κατοίκους του νησιού στο κέντρο Υγείας για τις πρώτες βοήθειες.
Αν και εξεδόθη υγειονομική διάταξη που υποχρεώνει τους αρμόδιους φορείς να επιβάλουν στη ρυπογόνο εταιρεία την ταφή όλων των μορφών αποβλήτων που προκύπτουν από την εξορυκτική δραστηριότητά της σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία, η S&Β συνεχίζει να «ξερνά» στη θάλασσα το επεξεργασμένο πέτρωμα, καταστρέφοντας τη χλωρίδα και την πανίδα.
Η αίτηση αναστολής που κατέθεσε η S&B, προκειμένου να μην είναι υποχρεωτική η εφαρμογή της υγειονομικής διάταξης μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, απορρίφθηκε. Ο βιομήχανος επιχειρεί τώρα να συνεχίσει το καταστροφικό του έργο με το «μανδύα» του νόμου, καταθέτοντας αυτή τη φορά αίτηση ακύρωσης της επίμαχης διάταξης. Η υπόθεση θα εκδικαστεί τον Τρίτη στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Κάτοικοι της Μήλου θα κάνουν παρέμβαση προκειμένου να καταγγείλουν και ενώπιον του Ανώτατου Διοικητικού Δικαστηρίου τη δράση του Οδυσσέα Κυριακόπουλου και να ζητήσουν επιτέλους να εφαρμοστούν οι νόμοι.
 olympia.gr
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com