Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Προβλήματα και στην κρουαζιέρα μνήμης για τον Τιτανικό;

Το ταξίδι στα ίχνη του ναυαγίου δεν ξεκίνησε και με τους καλύτερους οιωνούς. Τι το ήθελαν κι αυτοί;

Ακόμη κι αν δεν πιστεύετε στις συμπτώσεις, η είδηση αυτή μπορεί και να κλονίσει λίγο την (μη) πίστη σας: το κρουαζιερόπλοιο που σκοπεύει να κάνει ταξίδι στην ίδια ρότα με τον «Τιτανικό», το διάσημο υπερωκεάνιο που βυθίστηκε στον Ατλαντικό πριν από 100 ακριβώς χρόνια, φαίνεται πως ξεκίνησε μάλλον στραβά το ταξίδι του προς το πιο διάσημο ναυάγιο της ιστορίας.
Σύμφωνα με το ABC News, το Bamoral, το οποίο αναχώρησε από την Αγγλία το προηγούμενο σαββατοκύριακο για να κάνει την Κρουαζιέρα Μνήμης στον Τιτανικό, πριν ξεκινήσει για το υπερατλαντικό του ταξίδι, θα έκανε δύο στάσεις στην Γαλλία και την Ιρλανδία, προκειμένου να παραλάβει επιβάτες, κάποιο εξ αυτών απόγονοι των επιβατών εκείνου του πρώτου Τιτανικού. Όμως οι δυνατοί άνεμοι και η κακοκαιρία το ανάγκασαν να παραμείνει δεμένο για πολλές ώρες χθες το απόγευμα μέχρι τελικά να καταστεί δυνατό να φτάσει στο Cobh της Ιρλανδίας.
Θυμίζουμε ότι το Balmoral πρόκειται να διαγράψει την ίδια ακριβώς διαδρομή και θα έχει τον ίδιο αριθμό επιβατών με εκείνον του Τιτανικού. Μάλιστα, προκειμένου να ζήσουν την ατμόσφαιρα εκείνου του ταξιδιού του 1912, οι επιβάτες τους θα φορούν και κοστούμια εκείνης της εποχής (φωτογραφία).
Το πλοίο ήταν να φτάσει στη Νέα Υόρκη σε δέκα ημέρες από σήμερα. Παραμένει ωστόσο άγνωστο αν, με αυτές τις καιρικές συνθήκες θα τα καταφέρει.
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com