Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

ΚΡΙΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Ο Έλληνας κωμικός που κατακτά το Χόλιγουντ

Άλλος ένας Έλληνας είναι έτοιμος να κατακτήσει τον μαγικό κόσμο του Χόλιγουντ.
Ο λόγος για τον Ελληνοκαναδό Κρις Διαμαντόπουλο που θα συμμετέχει στην ταινία  «The Three Stooges» όπου πρωταγωνιστεί μαζί με τους Γουίλ Σάσο, Τζένιφερ Χάντσον και Σοφία Βεργκάρα.
Ο ηθοποιός μίλησε (σε άπταιστα μάλιστα ελληνικά) στο Greek Reporter για την ελληνική του καταγωγή, την καριέρα του και για το πώς πήρε το ρόλο στην ταινία.
«Ήταν πολύ δύσκολο να πάρω το ρόλο. Έπρεπε να περάσω από οντισιόν 10 φορές» τόνισε.
Ο Κρις έχει συμμετάσχει σε πολλές αμερικάνικες σειρές όπως το «24», ενώ ο νέος του ρόλος στην ταινία «The Three Stooges» αναμένεται να τον καθιερώσει στο Χόλιγουντ.



Δειτε και το trailer της ταινίας:
 

Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

1 σχόλια:

  1. Ο Κρις Διαμαντοπουλος αγωνιστικε,προσπαθησε,ΜΟΝΟΣ στην απεραντωσυνη του Χολυγουντ, και τα καταφερε.Ειναι αξιεπαινος, γιατι μονο οσοι ειναι ηθοποιοι μπορουν να καταλαβουν...Επαιζε τριο Στουτζες απο 6 χρονων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com