Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Ιός σε "μαϊμού" Angry Birds Space

Κατεβάστε από το διαδίκτυο τη λάθος εκδοχή του αγαπημένου και δημοφιλούς παιχνιδιού για smartphones, "Angry Birds", και τα πουλάκια δεν θα είναι τα μόνα που θα είναι... θυμωμένα, αφού όπως ανακοίνωσε η Rovio στην "μαϊμού" έκδοση εντοπίστηκε ιός.

Η φινλανδική εταιρεία που δημιούργησε το παιχνίδι δημοσίευσε στη σελίδα της στο Twitter, προειδοποίηση προς όλους τους χρήστες, ότι κυκλοφορεί επικίνδυνη και μη αυθεντική έκδοση του παιχνιδιού, που κρύβει έναν ιό Trojan.

Μάλιστα, συμβουλεύει τους ενδιαφερόμενους, να κατεβάσουν το παιχνίδι από την επίσημη ιστοσελίδα της Rovio.

Ο ιός, αν και δεν δείχνει να δημιουργεί προβλήματα στην ομαλή λειτουργία του παιχνιδιού, εγκαθίσταται σταδιακά στο smartphone ή tablet του χρήστη.

Το Angry Birds Space παρουσιάστηκε πριν από λίγους μήνες και αποτελεί την πιο κερδοφόρα έκδοση του παιχνιδιού, αφού περισσότεροι από δέκα εκατομμύρια χρήστες, το κατέβασαν τις πρώτες κιόλας μέρες από την κυκλοφορία του.

Πηγή: CNN

nooz.gr
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com