Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Οι 26χρονοι δημιουργοί του Instagram που έγιναν πάμπλουτοι

Ένα δισεκατομμύριο δολάρια θα πληρώσει το Facebook για την εξαγορά του Instagram.
Ο Kevin και ο Mike τρίβουν τα χέρια τους με ευχαρίστηση. Όταν πριν από 8 χρόνια ο Mark Zuckerberg τους είχει προτείνει εργασία στο Facebook, είχαν αρνηθεί. Σήμερα όμως τού πουλάνε την εφαρμογή τους και βλέπουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς να ανεβαίνουν κατά πολλά ψηφία.
Ο Kevin γνώρισε τον Mike την εποχή που μόλις είχε τελειοποιήσει μια εφαρμογή για φωτογραφίες που λεγόταν Burbn. Ο Mike ήταν ένας από τους πρώτους χρήστες. Ο Kevin πέρασε τα φοιτητικά του χρόνια φτιάχνοντας εφαρμογές για φωτογραφική επεξεργασία.
Οι τρεις τους είχαν πρωτοσυναντηθεί όταν ο Zuckerberg μετακόμισε στη Silicon Valley στο San Fransisco.
Το Instagram θα συνεχίσει να δουλεύει ανεξάρτητα και οι χρήστες θα μπορούν να το χρησιμοποιούν και σε αντίπαλα δίκτυα, όπως το Twitter. Kάποιοι χρήστες όμως ήδη εξέφρασαν τις ανησυχίες τους, φοβούμενοι πως το περιεχόμενο του Instagram τους θα ενσωματωθεί στο προφίλ τους στο Facebook, δηλώνοντας ότι θα κλείσουν το λογαριασμό τους στην εφαρμογή αν συμβεί κάτι τέτοιο
Akous
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com