Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Ελπίδες για μείωση της τιμής της βενζίνης – Επανεξετάζεται ο φόρος κατανάλωσης

Ελπίδες για μείωση της τιμής των καυσίμων στην Ελλάδα δημιουργεί η πληροφορία ότι η κυβέρνηση σχεδιάζει να επανεξετάσει το ύψος του ειδικού φόρου κατανάλωσης που επιβάλλεται στη βενζίνη!
Συγκεκριμένα, η γενική γραμματεία Εμπορίου του υπουργείου Ανάπτυξης φέρεται να εξετάζει σενάρια σύμφωνα με τα οποία το όφελος του δημοσίου από την αύξηση της τιμής της βενζίνης δεν πρέπει να ξεπερνά το 1 ευρώ το λίτρο. Αυτό σημαίνει ότι η κυβέρνηση θα επανεξετάσει τον τρόπο υπολογισμού του ειδικού φόρου κατανάλωσης. Όπως αναφέρουν πηγές του υπουργείου Ανάπτυξης που επικαλείται η ιστοσελίδα της εφημερίδα «Το Βήμα», θα προκαλείται συναγερμός όταν η τιμή διυλιστηρίου θα αγγίζει τα 66 λεπτά το λίτρο.
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com