Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

E-URINAL - Η ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ... ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΥΡΩΝ!



Πρόσφατα είδαμε τα πρώτα High-tech ουρητηρια σε bar του Λονδίνου που επιτρέπουν στους “επισκέπτες” τους να παίζουν video games κατουρώντας. Αυτή τη φορά, θα δούμε μια ακόμα πρωτοποριακή τουαλέτα που αν και όχι τόσο διασκεδαστική είναι αν μη τι άλλο χρήσιμη. Με την ονομασία e-Urinal, πρόκειται για ένα ουρητήριο (δυστυχώς μόνο για άντρες) που έχει τη μοναδική ιδιότητα να ελέγχει την υγεία των ούρων σας την ώρα της …δράσης!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Η συσκευή διαθέτει touchscreen οθόνη με διαφορετικά μενού και επιλογές, ενημερώνοντάς σας για το pH, τον αριθμό των ερυθρών και λευκών αιμοσφαιρίων, τα επίπεδα σακχάρου σας και πολλές άλλες παραμέτρους. Η δημιουργία ανήκει στο σχεδιαστή Royce Zhang και ευελπιστούμε ότι σύντομα θα λάβει σάρκα και οστά…
techgear
το είδαμε εδώ
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com