Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Το αλουμινόχαρτο και οι χρήσεις του

 Είναι από τα πλέον χρήσιμα εργαλεία της κουζίνας και από ότι φαίνεται έχει παραπάνω χρήσεις από ότι πιστεύαμε. Δείτε πως αλλά και που μπορεί να σας βοηθήσει ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο!


Σιδερώστε γρήγορα: Τοποθετήστε ένα φύλλο αλουμινόχαρτο μεταξύ της σανίδας σιδερώματος και του καλύμματός της. Με αυτόν τρόπο αντανακλάται η θερμότητα και το ρούχο σιδερώνεται και από τις δύο πλευρές, χωρίς να χρειαστεί να το γυρίσετε!
Για περιποιημένα φαγητά: Καλύψτε τα ποδαράκια από το κοτόπουλο ή τις άκρες από τα αρνίσια/ χοιρινά παϊδάκια σας για να μην καούν και ψήστε τα λαχανικά σας μέσα σε ένα σε ένα ωραίο πουγκί από αλουμινόχαρτο για λιγότερο πλύσιμο στο τέλος.
Διώξτε τα καμένα: Εάν ξεμείνατε από ανοξείδωτο σφουγγαράκι και έχετε καμένα λίπη να καθαρίσετε, το αλουμινόχαρτο μπορεί να κάνει την ίδια δουλειά. Κάντε το μια ωραία στρογγυλή μπαλίτσα και τρίψτε, τρίψτε!
Κατά των λεκέδων: Όταν οι μικροί σας καλλιτέχνες είναι εν δράσει με τις μπογιές και τα πινέλα τους, προστατέψτε τα πόμολα και την μπαταρία από το νεροχύτη καλύπτοντας τα με ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο , έτσι τα μικρά δαχτυλάκια δεν θα αφήσουν αποτυπώματα. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και όταν χρειάζεται να βάψετε τις πόρτες.
Κρατήστε την σούπα στη θέση της: Για να μην πιάσει πέτσα η σούπα που θα αποθηκεύσετε στο ψυγείο βάλτε στην επιφάνεια της ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και μετά το καπάκι του τάπερ.
Πηγή φωτογραφίας: www.realsimple.com
jenny.gr 
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com