Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

6 εκατομμύρια σπίρτα σε 16 χρόνια



Σκέφτεστε ότι έχετε το χρόνο, τη διάθεση και την υπομονή να φτιάξετε ένα έργο τέχνης σαν αυτό της φωτογραφίας; Πρώτα απ' όλα προσπαθήστε να συνειδητοποιήσετε τα παρακάτω μεγέθη. 6 εκατομμύρια σπίρτα16 χρόνια ζωής.


160112-6millionmatches-01

Ο Βούλγαρος καλλιτέχνης Plamen Ignatov χρησιμοποίησε όλα αυτά τα σπίρτα και πέρασε τόσο καιρό κατασκευάζοντας μια μικρογραφία του μοναστηριού "Rila". Αυτό το έργο τέχνης που στην τελική του μορφή αποτελείται απο σπίρτα, ξύλο και πολύτιμους λίθους, μπορεί κανείς πλέον να το θαυμάσει στο Αρχαιολογικό μουσείο της Σόφιας στη Βουλγαρία.


160112-6millionmatches-02
Το Μοναστήρι "Rila" είναι το μεγαλύτεο και διασημότερο Ορθόδοξο Μοναστήρι της Βουλγαρίας. Θεωρείται ένα απο τα πιο σημαντικά πολιτιστικά, ιστορικά και αρχιτεκτονικά μνημεία της Βουλγαρίας, αλλά και ένας πόλος έλξης τουρισμού για τη Νότια Ευρώπη.

160112-6millionmatches-03

160112-6millionmatches-04

Lifeedite.gr
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com