Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Θρίλερ για την Ελευθεροτυπία - Αύριο θα κυκλοφορήσει. Αβέβαιο το μέλλον της

Ένα απρόσμενο "τίτλο τέλους" επιφύλασσε για τους εκατοντάδες συντάκτες της Ελευθεροτυπίας η ιδιοκτήτρια της εφημερίδας, Μάνια Τεγοπούλου.
Πρόκειται για την πρώτη εφημερίδα που εκδόθηκε μετά την Μεταπολίτευση, στις 21 Ιουλίου του 1975 και εδραιώθηκε από τα πρώτα χρόνια σε μία από τις εφημερίδες μεγάλης κυκλοφορίας.
Το ξαφνικό τέλος δόθηκε το μεσημέρι όταν η εκδότρια ανακοίνωσε λιτά στους συντάκτες ότι δεν εγκρίθηκε το δάνειο από την Alpha bank και δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της και διακόπτει άμεσα την έκδοση της εφημερίδας.
Αμέσως μετά η κα. Τεγοπούλου αποχώρησε για το σπίτι της, ενώ αυτήν τη στιγμή οι διευθυντές της εφημερίδας την επισκέπτονται προκειμένου να την μεταπείσουν.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η άλλοτε κραταιά εφημερίδα τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και οι συντάκτες παρέμεναν του τελευταίους τρεις μήνες απλήρωτοι.
Σύμφωνα με όσα είπαν οι διευθυντές η εφημερίδα θα κυκλοφορήσει αύριο, όμως δεν υπήρξε δέσμευση για το μέλλον. Την ίδια μέρα θα πραγματοποιήσουν συνέλευση οι εργαζόμενοι της εφημερίδας.
cosmo.gr 
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com