Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Τα διάσημα ζευγάρια που είχαν τρεχάματα με τον νόμο

Όλοι οι σταρ κρύβουν μέσα τους ένα «κακό» παιδί

Η Jennifer Lopez αφού χώρισε από τον σύζυγο της Marc Anthony, βρήκε έναν καινούριο έρωτα, τον χορευτή της Casper Smart. Έχει αποδειχθεί όμως ότι ο Casper αντιμετώπισε κάποια προβλήματα στο παρελθόν με τον νόμο.
Τον συνέλαβαν το 2006 καθώς οδηγούσε με άδεια οδήγησης που είχε λήξει και επειδή οδηγούσε πάνω από το επιτρεπόμενο όριο. Δεν πήρε φαίνεται όμως το μάθημα του καθώς τον συνέλαβαν για τον ίδιο ακριβώς λόγο τον Απρίλιο του 2010. Η τραγουδίστρια είχε πρόβλημα όμως αφού την έχουν συλλάβει την ίδια στο παρελθόν.


Ο σύντροφος της Anne Hathaway, Raffaelo Follieri, μεσίτης, συνελήφθη το 2008 για απάτη, καθώς αποκαλούσε τον εαυτό του CFO του Βατικανού και πλήρωνε για τις διακοπές των πελατών με κλεμμένα λεφτά. Καταδικάστηκε σε 4 χρόνια φυλάκισης για τις πράξεις του. Μετά την δική η ηθοποιός χώρισε με τον σύντροφο της και διακωμώδησε το γεγονός σε εκπομπή της αμερικάνικης τηλεόρασης.

Η Samantha Ronson είναι μία σχετικά πετυχημένη Dj, αλλά είναι περισσότερο γνωστή για την σχέση της με την Lindsay Lohan. Η Lindsay Lohan από την άλλη είναι περισσότερο γνωστή για τα προβλήματα της με τον νόμο παρά για την καριέρα της στην υποκριτική. Το 2011 συνελήφθη για την κλοπή ενός κολιέ αξίας 2.500 δολαρίων από κοσμηματοπωλείο του Los Angeles, ενώ βρισκόταν υπό επιτήρηση για μία παραβίαση του νόμου που διέπραξε το 2007. Καταδικάστηκε σε 30 μέρες φυλακής, αλλά τελικά έμεινε μόνο πέντε ώρες.

Η Lady Gaga έχει σχέση με τον ηθοποιό της σειράς Vampire Diaries, Taylor Kinney. Ο ηθοποιός όμως έχει ποινικό μητρώο από το 2002 όπου συνελήφθη για κακή δημόσια συμπεριφορά και μέθη. Σύμφωνα με πηγές του αρέσει το ποτό και να ακολουθεί τον ξέφρενο τρόπο ζωής.

Οι θαυμαστές της τραγουδίστριας έμειναν έκπληκτοι όταν έμαθαν ότι η Christina Aguilera συνελήφθη τον Μάρτιο του 2011 για δημόσια μέθη στο Los Angeles. Στην συνέχεια αποκαλύφθηκε ότι ο σύντροφος της, Matthew Rutler, συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και ότι η τραγουδίστρια ήταν απλά επιβάτης του αυτοκινήτου. Ο Matthew τελικά αφέθηκε ελεύθερος.

Οι φανατικοί της σειράς Jersey Shore ήταν ιδιαίτερα χαρούμενοι όταν έμαθαν ότι η Snooki έχει σχέση με τον Jeff Miranda το 2010. Σοκαρίστηκαν όμως ότι δημοσιεύτηκε ότι ο Miranda στο παρελθόν είχε απειλήσει πρώην σύντροφο του με όπλο. Στοιχεία του δικαστηρίου δείχνουν ότι ο Miranda είχε απειλήσει ότι θα έκαιγε το σπίτι της συντρόφου ενώ κοιμόταν.

Η Kim Richards, πρωταγωνίστρια της σειράς The Real Housewives of Beverly Hills και η οικογένεια της ανησύχησαν όταν έμαθαν ότι ο σύντροφος της , Ken Blumenfield, συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Μία πηγή κοντά στο ζευγάρι αποκάλυψε ότι η Kim νομίζει ότι είναι ερωτευμένη αλλά ο Ken δεν είναι ο σωστός άντρας για εκείνη.

Η Whitney Houston παντρεύτηκε τον Bobby Brown το 1992 και από την αρχή του γάμου κυκλοφορούσαν φήμες για χρήση ναρκωτικών και βία μεταξύ του ζευγαριού. Το 2003 συνελήφθη ο Brown μετά από κατηγορίες ότι χτυπούσε την Houston. Η Houston όμως εμφανίστηκε στο δικαστήριο με μελανιά στο πρόσωπο δηλώνοντας ότι είναι ακόμα μαζί. Χώρισαν τελικά το 2006.



Ο πρώην σύζυγος της Sandra Bullock, Jesse James, πλήρωσε μεγάλο πρόστιμο όταν αποκαλύφθηκε ότι η εταιρεία παραγωγής μοτοσικλετών του δεν ανταποκρινόταν με τους διαταγές του νόμου σχετικά με το περιβάλλον. Οι μοτοσικλέτες του παρήγαγαν 10 φορές πάνω από το επιτρεπόμενο όριο υδρογονανθράκων. Την επόμενη χρονιά ένας άντρας μήνυσε τον James, κατηγορώντας τον ότι δεν εκπλήρωσε ένα έργο που του είχε αναθέσει αφού τον είχε πληρώσει 270.000 δολάρια. Αυτά όμως δεν φάνηκαν να πείραξαν την Bullock.Αυτό που την πείραξε ήταν οι άλλες γυναίκες στη ζωή του.




Δύσκολο να το πιστέψει κανείς τώρα αλλά κάποτε ο Charlie Sheen είχε καλή φήμη και υπήρχε κίνδυνος καταστροφής της από την τότε σύντροφο του. Πρόκειται για την Ginger Lynn, μια πρώην πορνοστάρ με την οποία είχε σχέση στις αρχές του 90. Το 1991 κατηγορήθηκε για φοροδιαφυγή και καταδικάστηκε σε τέσσερα χρόνια φυλάκισης.
 

newsbeast.gr
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com