Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Οι αθλητές που αλλιώς μας τα παν κι αλλιώς τα έκαναν

Το να είσαι πολιτικός και να αλλάζεις τα λεγόμενά σου κάθε τρεις και λίγο ονομάζεται “άλλη μια μέρα στο γραφείο”. Το να είσαι αθλητής όμως και να τα γυρνάς, λέγεται απλά “κωλοτούμπα”.

 Ο Γιώργος Καμίνης είπε στο ΣΚΑΙ ότι πρέπει να μαζέψει τα σκουπίδια ο στρατός και μετά από δυο ώρες το γύρισε. Αλλά δεν πειράζει. Δεν περιμένεις κάτι καλύτερο από έναν πολιτικό. Από έναν αθλητή (ή παράγοντα) όμως και μάλιστα καλοπληρωμένο, περιμένεις πολλά περισσότερα.

Ο Φάνης Γκέκας είναι το τελευταίο μεγάλο παράδειγμα κωλοτούμπας. Πέρσι έφυγε απηυδισμένος από την Εθνική, τσακωμένος με το υπόλοιπο συγκρότημα, με κάτι κατινιές επιπέδου Beverly Hills. Φέτος όμως γύρισε να ζητήσει ταπεινά συγνώμη και να δηλώσει την πίστη του στο εθνόσημο.



Ο Φερνάντο Σάντος τον συγχώρεσε από την προπόνηση. Εμείς τον συγχωρέσαμε επειδή έσπρωξε και πάλι την μπάλα στα δίχτυα. Την κωλοτούμπα του όμως δεν θα την ξεχάσουμε έτσι εύκολα.

Ούτε και των υπολοίπων Ελλήνων αθλητών και παραγόντων που άλλα είπαν και άλλα έκαναν.

Δημήτρης Παπανικολάου

Τάδε έφη: “Δεν πάω με τίποτα στον Παναθηναϊκό” όπως δήλωνε το καλοκαίρι του 2003.



Τάδε έπραξε: Πήρε μεταγραφή το ίδιο καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό όπου και έμεινε μέχρι το 2007, κατακτώντας 4 πρωταθλήματα, 3 κύπελλα και μία Ευρωλίγκα.

Σεμπάστιαν Λέτο

Τάδε έφη: “Δεν πάω στον Παναθηναϊκό”.



Τάδε έπραξε: Ε, πήγε. Και όχι μόνο πήγε αλλά σταμάτησε τους πολλούς τσαμπουκάδες και τώρα είναι πρώτος σκόρερ της Superleague. Δικαιολογήθηκε ότι ήταν αναγκασμένος να κάνει τέτοιου είδους οπαδικές δηλώσεις. Όπως όλοι που έρχονται σε μια ομάδα και βιάζονται να δηλώσουν ότι θα “καρφώσουν” τον μισητό αντίπαλο.

Σταύρος Αδαμίδης

Τάδε έφη: Έριξε ένα ωραιότατο μπινελίκι μπροστά στους οργανωμένους.

Βίντεο_ Αδαμίδης βρίζει με οπαδούς της ΑΕΚ by octopusmike
Τάδε έπραξε: Βγήκε αμέσως να ζητήσει συγνώμη και να πει ότι ήταν μια κακή στιγμή. Και δεν έχει άδικο. Η δυναμική της μάζας βλέπεις.

Μίλος Τεόντοσιτς

Τάδε έφη: “Του χρόνου θα παίζω υπό τις οδηγίες του Ομπράντοβιτς και θα κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα”. Τουλάχιστον αυτά έλεγε το καλοκαίρι του 2006.



Τάδε έπραξε: Μετεγράφη από τη Ζέλεζνικ στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2007. Οι Αγγελόπουλοι πρόλαβαν με 1,3 εκ. ευρώ τις ορέξεις του Παναθηναϊκού.

Ντέμης Νικολαϊδης

Τάδε έφη: Ότι δεν θα ξαναπαίξει στην Εθνική εξαιτίας των φαλτσοσφυριγμάτων κατά της ΑΕΚ. Αυτός ήταν ο πρώτος γκρινιάρης που ξεκίνησε αυτό το τροπάριο.



Τάδε έπραξε: Γύρισε μετά από δύο χρόνια και κατέκτησε και Euro. Δεν τον χάλασε.

Γιάννης Μπουρούσης

Τάδε έφη: "Είμαι στη διάθεση όλων των υπευθύνων, ώστε να μην συμμετέχω στην Εθνική το καλοκαίρι. Τα έχω δώσει όλα για την ομάδα, έχω παίξει με σπασμένο χέρι, αλλά όπως φαίνεται κάποιοι άνθρωποι που εκπροσωπούν το μπάσκετ δεν με σέβονται ούτε σαν άνθρωπο ούτε σαν παίκτη. Με αυτές τις συνθήκες δεν μπορώ να συνεχίσω".



Τάδε έπραξε: Γύρισε από μόνος του αφού είδε ότι δεν τον παρακαλούσε και κανένας. Οι διαιτησίες και η πολιτεία δεν παίρνουν μέτρα επειδή το αποφασίζει έτσι απλά ένας άνθρωπος. Ειδικά αν δεν λέγεται Γκάλης.

Βασίλης Σπανούλης

Τάδε έφη: Εμείς δεν ασχολούμαστε με διαιτησίες, εμείς τα κάνουμε όλα μέσα στο γήπεδο και τα λοιπά. Όταν ήταν στον Παναθηναϊκό.



Τάδε έπραξε: Μετά το δεύτερο παιχνίδι των φετινών τελικών ήταν έξαλλος με τη διαιτησία και έκανε για πρώτη φορά δηλώσεις κατά των διαιτητών. Τώρα που είναι στον Ολυμπιακό. Ίσως να είναι και λογικό. Κωλοτούμπα πάντως είναι σίγουρα.

2 bonus κωλοτούμπες

Οι αυθεντικές κωλοτούμπες - πανηγυρισμοί (έχει και Λουα – Λουα το βίντεο)
 
Acrobatic Goal Celebrations by octopusmike
 Και οι κωλοτούμπες για ένα παιχνίδι που “ούτε και κοιτάξτε αυτοί αρχικά είπαμε να γίνει αλλά μετά είπαμε να μη γίνει. Αυτό ακριβώς. Τίποτα άλλο”.

Vice President of PAE EDESSAIKOS - Thomas Matsios by ligomilitos
men24.gr
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com