Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Η Ιαπωνία 6 μήνες μετά το τσουνάμι (pics)

Η Ιαπωνία 6 μήνες μετά το τσουνάμι (pics)
Σχεδόν έξι μήνες μετά από τον καταστροφικό σεισμό και το τσουνάμι της Ιαπωνίας στις 11 Μαρτίου οι Ασιάτες έχουν αρχίσει να ανοικοδομούν τη χώρα και εργάζονται πεισματικά για να επιστρέψουν στους κανονικούς ρυθμούς της ζωής τους.
 Παρά την οδύνη και θλίψη, οι «ανθεκτικοί» Ιάπωνες έχουν αργά αλλά σταθερά αρχίσει να αποκαθιστούν τις ζημιές που προκάλεσε η φύση στην πατρίδα τους. Οι εικόνες δείχνουν ότι το νερό έχει απομακρυνθεί, τα συντρίμμια έχουν εκκαθαριστεί, το γρασίδι και τα φυτά αρχίζουν να αυξάνονται.
Παρά την σκληρή δουλειά τους οι άνθρωποι δεν έχουν ακόμη επιστρέψει στα σπίτια τους, καθώς είτε έχουν καταστραφεί εντελώς ή υπάρχει συσσωρευμένη ακτινοβολία στο έδαφος και στη βλάστηση. Δείτε τις εικόνες από το τότε και από τώρα όπως δημοσιεύθηκαν στην "Daily Mail":
Τότε:
tsonamiprin1
Σήμερα:
tsounamimeta1
Τότε:
tsounamiprin2
Σήμερα:
tsounamiprimeta2
Σήμερα:
tsounamiprin3
Τότε:
tsounamiploio
Σήμερα:
tsounamiploio1 
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com