Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Εκστρατεία της «Greek News» για τον ελληνικό τουρισμό

Νέα Υόρκη
Με μήνυμα «Αγαπούμε την Ελλάδα - Βοηθούμε την Ελλάδα: Φέτος το Καλοκαίρι πάρε μαζί σου στην Ελλάδα τους Αμερικανούς φίλους σου, δείξε τους την Ελλάδα που αγαπάς, τον τόπο που γεννήθηκες» άρχισε σήμερα Δευτέρα 23 Μαΐου...
η δίμηνη εκστρατεία για την ενίσχυση του ελληνικού τουρισμού της  έγκριτης ομογενειακής εφημερίδας της Νέας Υόρκης, «Greek News». Η εκστρατεία καλύπτει, πέραν της έντυπης δίγλωσσης έκδοσης, και την ηλεκτρονική της (www.greeknewsonline.com ).


«Η προσπάθειά μας στοχεύει αφενός να δώσει στην Ελλάδα οικονομική ανάσα, ενώ αποτελεί και μία επίδειξη αλληλεγγύης προς τον ελληνικό λαό, στη δύσκολη αυτή ώρα, να νιώσει πως δεν είναι μόνος», σημειώνει ο εκδότης-διευθυντής της εφημερίδας, δημοσιογράφος κ. Αποστόλης Ζουπανιώτης.

Σημειώνεται, ότι η «Greek News» ήταν πέρυσι το πρώτο ελληνικό μέσο στο κόσμο που ξεκίνησε την εκστρατεία «Πάμε Ελλάδα», μέσα σε ένα ιδιαίτερα αρνητικό για τη χλωρα μας διεθνές κλίμα. Το μήνυμα αναπαράχθηκε από 1.500 ελληνόφωνα μέσα και διαδικτυακούς τόπους και 150 ξενόγλωσσους.

Στη διάρκεια της δίμηνης εκστρατείας, η «Greek News» θα φιλοξενήσει συνεντεύξεις και μηνύματα πολλών προσωπικοτήτων, Ελλήνων, Αμερικανών και ομογενών, αλλά και απλών πολιτών.

Στη φετινή εκστρατεία η «Greek News» έχει την ηθική συμπαράσταση του πρωθυπουργού, κ. Γιώργου Παπανδρέου, του υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού, κ. Γιώργου Νικητιάδη, του προέδρου του ΕΟΤ, κ. Νίκου Κανελλόπουλου, του πρέσβη της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον κ. Βασίλη Κασκαρέλη, του προέδρου του ΣΑΕ κ. Στέφανου Ταμβάκη και του Συντονιστή του ΣΑΕ στις ΗΠΑ, κ. Θεόδωρου Σπυρόπουλου.
tovima.gr
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com