Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Ο πιο ακριβός παιδότοπος του κόσμου!



Το σπίτι αυτό είναι χτισμένο για τα παιδιά των Ελβετών εκατομμυριούχων. Είναι ο πιο ακριβός παιδότοπος του κόσμου με κόστος κατασκευής…
230.000 δολάρια και πήρε πάνω από 2.000 εργατοώρες για να ολοκληρωθεί.
Ο παιδότοπος Wendy χτίστηκε από μια μικρή βρετανική εταιρεία, στη Βόρεια Lynn, στο Norfolk, και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Gstaad, στην Ελβετία.
Η παραγγελία του παιδότοπου έγινε από έναν πολυεκατομμυριούχο που ήθελε να εκπλήξει τα παιδιά του για τα Χριστούγεννα, δίνοντάς τους μια μικρογραφία του σαλέ που έχει στην κατοχή του στους πρόποδες των Άλπεων. Ο παιδότοπος έχει διπλά τζάμια, ενδοδαπέδια θέρμανση, τέσσερα δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων ένα μεγάλο σαλόνι με τζάκι φωτίζεται από LED φώτα, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, και λίγο πολύ όλες τις ανέσεις.

Πριν την έναρξη της κατασκευής ο Ράσελ Bowlby, επικεφαλής της κατασκευαστικής εταιρείας Flights of Fantasy πήγε στην Ελβετία για να μελετήσει το κτίριο, και τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν. Με θερμοκρασίες κάτω από -20 βαθμούς Κελσίου, κατά τη διάρκεια του χειμώνα, θα έπρεπε να είναι καλά μονωμένα και να θερμαίνεται, ώστε τα παιδιά να μπορούν να παίζουν άνετα.

Περίπου 155.000 δολάρια στοίχισε το κόστος των υλικών και της κατασκευής, ενώ η αποστολή του σπιτιού από Norfolk σε Gstaad κόστισε 95.000 δολάρια.

πηγη:http://xsefoto.blogspot.com
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com