Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Ελλάδα γίναμε !

Γράφει ο Θόδωρος Γαλανόπουλος
Eπειδή μάλλον δεν  έχετε καταλάβει το που έχετε  φέρει τη χώρα, να σας το πω απλά με ένα παράδειγμα! Αν αύριο το πρωί βρεθεί κάποιος αγανακτισμένος  η τρελός και σπάσει το κεφάλι ενός από εσάς της εξουσίας, και φτάσατε πολλές φορές κοντά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, τότε ξέρετε τι θα πουν οι πολίτες;  Η δικαιοσύνη τώρα ξεκίνησε… Την είδατε τη ζούγκλα; Σας άρεσε; 

Από  την ανατολή μπαίνουν λαθρομετανάστες  με το σωρό, από τη δύση μπαίνουν  οι Τρώες και μας ζητάνε απίστευτα λεφτά να πληρώσουμε. Ουδεμία  σχέση έχει αυτή η χωρα με μπουρδέλο… Έχετε δει εσείς μπουρδελο όπου όποιος θέλει μπαίνει μέσα και κάνει ότι γουστάρει, δεν πληρώνει, βαράει, σκοτώνει και λερώνει; Πρέπει να βρείτε άλλη λέξη που να ταιριάζει με τη χώρα μας πλέον! Κωλοχανείο, δεν λέει και πολλά πράγματα, χοιροστάσιο; μπα επικρατεί καλλίτερη κατάσταση κι  εκεί. 
Παρτυ στο τρελοκομείο; κάπως,  αλλά όχι απόλυτα!  Καραγκιοζ μπερντές ίσως καλλίτερα, γιατί παρά την κατάσταση μας την τραγική, συνεχίζουμε και παίζουμε θέατρο σκιών και κοροϊδεύουμε περισσότερο τούς εαυτούς μας. Μια χώρα, όταν έχει ξεχαρβαλωμένη οικονομία, ανύπαρκτη ασφάλεια, χάρβαλο σύνορα, υποτιμημένη παιδεία, ανυπόληπτη πολιτική, πεταμένες  ηθικές αξίες, και εξαφανισμένη αξιοπρέπεια, τι πιο εύκολο από το να βγάλουμε μόνοι μας τα μάτια μας, σκοτώνοντας ο ένας τον άλλον;  Αφού δεν μπορούμε να βρούμε τον υπαίτιο  να τα πληρώσει όλα! Και εκεί είναι το σχέδιο τους νομίζω.   
Εσείς φταίτε, εσείς τα φάγατε, αυτοί παίρνουν πιο πολλά, οι άλλοι έχουν επιδόματα, που οι ίδιοι που τα καταγγέλλουν αυτοί  τα δίνανε..οι ξεφτίλες.   Φαγωθείτε μεταξύ σας όμως μέχρι να βρούμε εμείς έναν άλλον τρόπο να τα κονομήσουμε και να ξανακαβατζάρουμε τη θέση μας στην εξουσία…
 Όχι δεν ξέρω ποιος θα με σώσει, και ίσως δεν υπάρχει και κανένας πλέον.. Ξέρω μόνο καλά ότι είμαι ένας φτωχός μεροκαματιαρής που δεν έχω φταίξει σε τίποτε γι αυτό που γίνεται στη χώρα μου! Και ξέρω καλά επίσης ότι  αίτιοι είναι όλοι αυτοί που μας κυβερνούσαν τόσα χρόνια.. Γνωστοί και κουμπάροι, κολλητοί και εραστές, που συνεχίζουν και δεν κάνουν πίσω, πιστεύοντας ότι έχουμε τη δύναμη να καταπιούμε ακόμα πιο πολλά από όσα μας έχουν κάνει ..      
 Όσο για σένα, ρε Αντώνη, ναι πιστεύουμε και εμείς ότι η χώρα σίγουρα χρειάζεται ένα δυνατό σοκ για να συνέλθει . Πώς όμως; Να, αν αύριο το πρωί ξυπνούσαμε και δεν υπήρχε κανένας, μα κανένας , να έχουν εξαφανιστεί όλοι  όσοι  ασέλγησαν τάχα κυβερνώντας σε αυτόν τον τόπο. Δικοί μας και δικοί τους, αυτοί και οι άλλοι, οι πρώην και οι επόμενοι,  νυν και αεί …  Κάποιος, ρε γαμώτο,  επιτέλους να πιάσει το φτυάρι να καθαρίσει το στάβλο !
Από KAPISTRI
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com