Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Ελλάδα και Ευρώπη στον ίδιο παλμό! Οι "αγανακτισμένοι" θα πλημμυρίσουν τις πλατείες 100 πόλεων



Οι "Αγανακτισμένοι" συνεχίζουν ακάθεκτοι την ειρηνική διαμαρτυρία τους στις κεντρικές πλατείες στο Σύνταγμα και όλη την Ελλάδα. Σήμερα ειδικά θα έχουν στο πλευρό τους συμπαραστάτες σε όλη την Ευρώπη,...
ενόψει της πανευρωπαϊκής κινητοποίησης κατα των μέτρων λιτότητας.


Με σύνθημα "όχι κόμματα, αλλά πραγματική δημοκρατία” χιλιάδες πολίτες κατεβαίνουν σήμερα στους δρόμους για την και θα καταλάβουν τις πλατείες 100 ευρωπαϊκών πόλεων σε 26 χώρες και θα περάσουν το δικό τους μήνυμα, όπως κάνουν όλες αυτές τις μέρες.

Οι "αγανακτισμένοι" στο Σύνταγμα δίνουν ραντεβού στις 6 το απόγευμα για πέμπτη συνεχόμενη μέρα σήμερα. Ήδη από χθες ο αριθμός των σκηνών στην πλατεία πολλαπλασιάστηκε ενώ πολλοί έφεραν υπνόσακους και διανυκτέρευσαν για να είναι εκεί στην “Ευρωπαϊκή Επανάσταση της 29ης Μαΐου”.
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com