Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Εύκολη ζωή online!

icons // icons
10 online τρόποι για να κάνετε τη ζωή σας ευκολότερη και πιο απολαυστική!

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποια είναι τα πράγματα που κάνετε συχνότερα όταν είστε συνδεμένοι με το διαδίκτυο, εκτός φυσικά από το να μιλάτε στο MSN και να χαζεύετε τα posts και τις φωτογραφίες των φίλων σας στα διάφορα social media και πόσο χρόνο μπορεί να χαραμίσετε για μία και μόνο αναζήτηση;

Είναι γεγονός πως καθημερινά περνάμε όλο και περισσότερο χρόνο μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή μας, προσπαθώντας να βρούμε την πληροφορία που χρειαζόμαστε, να κάνουμε την πιο συμφέρουσα αγορά ή να περάσουμε ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο μας, συνεπώς ένας μίνι οδηγός με τους αγαπημένους μας τόπους αποδεικνύεται πάντα χρήσιμος.
Ας δούμε 10 από τις πιο αγαπημένες ασχολίες των Ελλήνων online. Τι ψάχνουν, τι τους ευχαριστεί και που το βρίσκουν;

Παιχνίδια
Παιχνίδια ((c) zoo.gr)
Ελάτε, παραδεχτείτε το! Όλοι έχετε από μία φάρμα, όλοι παίζετε ταβλάκι online γιατί οι φίλοι σας φοβούνται την face 2 face διαπόμπευση κι όλοι ψήνεστε για ένα τρισδιάστατο avatar φτιαγμένο κατ' εικόνα και καθ' ομοίωσιν. Παιχνίδι και πάλι παιχνίδι λοιπόν κι ας μην πάμε για ποτό με το παρεάκι αυτό το Σάββατο! Δεν έγινε και τίποτα!

Shopping
 Shopping ((c) Jason Reed/Ryan McVay/Digital Vision/Getty Images)
Γουάου! Είναι φορές που η καταναλωτική σας μανία είναι τέτοια που θα μπορούσατε να αδειάσετε 10 πιστωτικές ταυτόχρονα. Έλα όμως που κι αυτή που διαθέτετε είναι... ψιλοάδεια. Κανένα πρόβλημα! Υπάρχουν online καταστήματα που όχι μόνο διαθέτουν τα πάντα, αλλά και σας διευκολύνουν να τα αγοράσετε στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς. Άλλωστε, στο ίντερνετ οι βιτρίνες είναι περιττές...

On line chat,διαγωνισμοί και games
Νεαρός και κοριτσάκι με λάπτοπ ((c) Microsoft)Και ποιος δεν θέλει να μιλάει με τους φίλους και τους γνωστούς του χωρίς να ξοδεύει Ευρώ; Ποιος δεν θέλει να παίρνει μέρος στους πιο πρωτότυπους διαγωνισμούς; Ποιος δεν απολαμβάνει ένα τέλειο online παιχνίδι μαζί με τους κολλητούς ή τους... γονείς του; Τους γονείς του είπαμε; Νομίζετε ότι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση; Μα φυσικά και υπάρχει! Αρκεί να έχετε τη διάθεση να ανταποδώσετε όσα έκαναν για εσάς και να τους δείξετε πόσο απλή γίνεται η ζωή με ένα υπολογιστή και γρήγορο ίντερνετ!

 Funny videos
Ok, καλό το youtube, αλλά χαοτικό. Στο msn.gr τα έχουμε μαζεμένα! Από τη μία το Jokeroo και από την άλλη το Stupid Videos, χαρίζουν καθημερινά, απλόχερα στιγμές γέλιου σε δεκάδες χιλιάδες Έλληνες. Σταθερή αξία που δεν αλλάζει με κανέναν τρόπο!

Αγγελίες
Άνδρας σε αυτοκίνητο ((c) Getty Images)Ψάχνετε ή προσπαθείτε να πουλήσετε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο σε εξαιρετική κατάσταση και σε σούπερ τιμή, αλλά δεν βρίσκεται κανείς πρόθυμος στο... τετράγωνο που μένετε; Κανένας λόγος να στενοχωριέστε! Η ευκαιρία μπορεί να βρίσκεται ακόμα και στην πιο απομακρυσμένη περιοχή της Ελλάδας. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για οτιδήποτε άλλο θα ψάχνατε σε μία εφημερίδα αγγελιών. Τρόπος υπάρχει λοιπόν, αν υπάρχει και θέληση λίγα κλικ φτάνουν και περισσεύουν!

Καριέρα
 Βιογραφικό σημείωμα ((c) Peter Dazeley/Photographer's Choice/Getty Images)
Χμμμ, εδώ τα πράγματα σοβαρεύουν. Η ανεργία καλπάζει, αλλά εμείς ευχόμαστε να είστε από τους τυχερούς που έχουν δουλειά και απλώς θέλουν μία νέα, πιο καλοπληρωμένη πρόκληση. Μεγάλες εταιρείες σε Ελλάδα και εξωτερικό αναρτούν καθημερινά τις αγγελίες τους online και τσεκάρουν δεκάδες βιογραφικά που ενδεχομένως αφορούν σε κενά που παρουσιάστηκαν στο δυναμικό τους. Μη χάνετε στιγμή λοιπόν. Η αναζήτηση καριέρας είναι πιο απλή από ποτέ!

Καιρός
 Weather icons ((c) Tom Nulens/iStockvectors/Getty Images)
Φανταστείτε τώρα, να φτάσετε στην Αράχοβα για σκι το Σαββατοκύριακο κι εκεί να σας περιμένει μία λιακάδα που φωνάζει "Θα έπρεπε να πας σε νησί των Κυκλάδων!". Ξενερώσατε ήδη, ε; Δεν θα φταίει κανείς αν αντιμετωπίσετε κάποια στιγμή αυτή την κατάσταση. Καιρός υπάρχει παντού στο διαδίκτυο, απλώς μερικές φορές είναι πιο... παιχνιδιάρης.

Ταξίδι
 Βαλίτσα ((c) Gary S Chapman/Photographer's Choice RF/Getty Images)
Μία από τις δημοφιλέστερες ασχολίες των Ελλήνων στο διαδίκτυο είναι φυσικά και η οργάνωση του επόμενου ταξιδιού τους. Με λίγη υπομονή μπορεί κανείς να βρει αεροπορικά εισιτήρια σε πραγματικά καλές τιμές και να πετάξει στα σύννεφα (μεταφορικά και κυριολεκτικά)! Εσείς ακόμα το σκέφτεστε;

Ωροσκόπιο
 Ωροσκόπιο ((c) Stock Illustration Source/Getty Images)
"Μ' αγαπάει, δεν μ' αγαπάει...", το μάδημα της μαργαρίτας είναι πια ξεπερασμένος τρόπος για να το μάθετε. Τα άστρα είναι σίγουρα πιο... αξιόπιστα και fun! Μπορείτε να βρείτε το ζώδιο με το οποίο ταιριάζετε, να μάθετε τα μυστικά του σεξ, να ερμηνεύσετε όνειρα ή ακόμα και να ρίξετε κάρτες ταρώ! Απίστευτο πόσα μπορείτε να μάθετε με ματιά στον ουρανό...

Σπίτι
Σπίτι ((c) Nicholas Rigg/Photographer's Choice RF/Getty Images)
Αν υπάρχουν τιμές που πέφτουν κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης που ταλανίζει τη χώρα μας, αυτές είναι στην αγορά ακινήτων. Συνεπώς, αν ψάχνετε για ένα σπίτι με φθηνότερο ενοίκιο ή αν έχετε κάποια χρήματα στην άκρη και θέλετε να επενδύσετε σε ακίνητη περιουσία, τότε το timing δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Κι επειδή δεν είναι εύκολο να τρέχετε σε κάθε σπίτι που σας φαίνεται "ευκαιρία", λίγα κλικ μπορούν να βοηθήσουν περισσότερο απ' όσο φαντάζεστε!
 msn
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com