Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Χιούμορ: Τι άλλο θα ζητήσουν από την αστυνομία..;


1. Ζευγάρι νοικιάζει δωμάτιο σε ξενοδοχείο και καλεί την αστυνομία επειδή δεν υπήρχαν πολλές πετσέτες. Και αν δεν σερβίρουν αμερικάνικο πρωινό στον Άρειο Πάγο να τους παραπέμψετε! Και έρχομαι για μάρτυρας!...


2. Άντρας κάλεσε την στυνομία για να τον συνδέσουν με Ελβετία...πιο πιθανό να σε συνδέσουν με Κάιρο! 


3. Μία κυρία κάλεσε την αστυνομία εξαιτίας ενό καυγά που γινόταν σε ένα πάρκινγκ. Όταν οι αστυνομικοί της ζήτησαν να περιγράψει τους δύο άντρες, αυτή είπε τα εξής: " Θα προσπαθήσω. Είναι ένας άντρας ντυμένος Έλβις που χτυπάει έναν άλλο που του φωνάζει ότι δεν είναι παρά ένα κυνηγόσκυλο". Βοηθώντας το έργο της αστυνομίας..... 


4. Ένας άλλος κύριος κάλεσε την αστυνομία γιατί είχε λόξυγγα. Και όταν πνίγεται καλεί την πυροσβεστική! 


5. Ένα 13χρονο αγόρι υποστήριζε ότι είχε ναρκωτικά στον ομφαλό του. Κατόπιν έρευνας δεν βρέθηκε παρά μόνο ένα κουμπί! Παιδί κουμπί! Ο νέος κλώνος του Ντένις του τρομερού! 


6. Ένα εξαγριωμένος άντρας κάλεσε την αστυνομία για να του πουν ποιο βενζινάδικο είναι ανοιχτό στον περιφερειακό Ι95. Του κυρ Μήτσου στην γωνία δεξία από το τυροπιτάδικο "Η προβατίνα" 


7. Μία γυναίκα κάλεσε την αστυνομία γιατί βρήκε ένα άγριο ποντίκι στο σπίτι της. Όχι όχι δεν πρόκειται για τους ghostbusters.....αλλά για τους mousebusters! 


8. Κάποιος κάλεσε την αστυνομία καθώς δραπέτευσε ο παπαγάλος του απο το κλουβί του και βρισκόταν σε ένα δέντρο. Και χρέη φιλοζωικής.... 


9. Άντρας που μόλις είχε χωρίσει από την κοπέλα του ζήτησε από την αστυνομία την στενή παρακολούθησή της. Μήπως να τους παντρέψουν κιόλας;! Τι άλλο θα δώ! 


10. Κλήση στην αστυνομία για κατσαρίδα κολλημένη στο αυτί του. χμμμμ φοβόταν μη ξεκολήσει;! 


11. Άγνωστος κάλεσε την αστυνομία για να τους ρωτήσει αν πουλάνε ναρκωτικά.....όταν του είπαν ότι πρόκειται για αστυνομικό τμήμα, έκλεισε το τηλέφωνο....Θα μείνουν χωρίς δουλειά τα βαποράκια! 


12. Άλλος ένας "νικητής" κάλεσε την αστυνομία για να ρωτήσει πότε ήταν η γιορτή Cinco de Mayo (Cinco de Mayo σημαίνει 5η Μαΐου) Γιατί κάθε αστυνομικός που σέβεται τον εαυτό του έχει πάντα το εορτολόγιο του;! 


13. Μία άλλη κυρία κάλεσε την αστυνομία για να της αλλάξουν την μπαταρία στον ανιχνευτή καπνού, καθώς της ήταν αδύνατο να τον φτάσει. Και τα φώτα σου αλλάζουν αμα λάχει! 


14. Ένα μεθυσμένος παραγγέλνει πίτσα στο αστυνομικό τμήμα....Πακέτο ή θα την τιμήσετε εδώ; 


15. Κλήση για καταπάτηση περιουσίας....Πως γνωστοποιήθηκε από την καταγγελθούσα; Μετά απο πατημασιές που βρέθηκαν στις τριανταφυλλιές της..Συνήθης ύποπτος; Ο γείτονας της! Ξαδέρφη του πατζανάκη της κουμπάρας της θείας του παππού του Σέρλοκ Χολμς! Και το όσκαρ παέι στον.... 


16. Άντρας καλεί την αστυνομία για να του πουν το τηλέφωνο τους!!!!!!!!!!!(Αν και ακόμα έχω φάει κόλλημα με αυτόν που ρώτησε την αστυνομία αν πουλάει ναρκωτικά;!) 


kokoraki.blogspot.com
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com