Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Τα 10 ωραιότερα γραφεία!



Αυτό είναι το ‘Victorian Organ Command Desk‘.

Είναι κατασκευασμένα από κομμάτια της βικτωριανής εποχής που ο Bruce είχε συγκεντρώσει συμπεριλαμβανομένου ενός σκελετού μουσικού οργάνου του 19ου αιώνα. Χρειάστηκαν 6 μήνες για να χτίσει και να σχεδιάσει αυτό το γραφείο, να αποκαταστήσει και να τροποποιήσετε τις αντίκες, και αργότερα να εγκαταστήσει τα ηλεκτρονικά συστήματα. Σε αυτό το all-in-one desk υπάρχει ένα ολοκληρωμένο ενσωματωμένο ηλεκτρονικό σύστημα που περιλαμβάνει 3 οθόνες, υπολογιστές, εκτυπωτές, ένα σαρωτή και κάμερα. Τα ηχεία - κέρατο βρίσκονται και στις δύο πλευρές τοποθετημένα σε ορθοστάτες από χυτοσίδηρο και τροποποιήθηκαν βάση των σύχγρονων ακουστικών οδηγών.
 
2. Han Solo Carbonite Desk

Ποιος δεν θα ήθελε ένα γραφείο με τον Han Solo εγκιβωτισμένο σε Carbonite; Αυτό το γραφείο σχεδιάστηκε και συναρμολογήθηκε από τους καλλιτέχνες Tom Spina και Richard Riley και χρηματοδοτήθηκε από μία εταιρεία της Νέας Υόρκης που ειδικεύεται στην προσαρμοσμένη γλυπτική.
 
3. Chaise Lounger Desk

Οι έφηβοι θέλουν να τα κάνουν όλα με την μία, σωστά; Είναι σχεδιασμένο για τους εφήβους με τον μοναδικό συνδιασμό, μιας κούνιας πολυθρόνας Roberta Ramme με ένα γραφείο, με τηλεόραση επίπεδης οθόνης και αποθηκευτικό χώρο. Είναι ιδανικό για να παρακολουθήσετε τηλεόραση, να ακούσετε CDs, να διαβάσετε, να μιλήσει στο τηλέφωνο, να πάρτε έναν υπνάκο, να σερφάρετε στο διαδίκτυο, ακόμα και να μελετήσετε.

4. Retractable Hooded Desk

Ζείτε σε ένα σπίτι γεμάτο φασαρία και υποφέρετε από την έλλειψη ησυχίας κατά την εργασία; Αυτή είναι η τυχερή σας μέρα! Η Sophie Kirkpatrick έχει την τέλεια λύση για τα δεινά σου: ένα γραφείο με κουκούλα! Τραβήξτε το επάνω όταν θέλετε την ηρεμία σας και να επικεντρωθεί στην εργασία σας: τραβήξτε προς τα κάτω όταν τελειώσετε. Το Duplex Workspace είναι ένα πρωτότυπο σχέδιο αλλά η εφευρέτης του εξετάζει το ενδεχόμενο εύρεσης χρηματοδότη ώστε να βγει και στην παραγωγή!
 
5. Corvette Desk

Αυτό το γραφείο είναι πανέμορφο. Είναι χειροποίητο και αντικατοπτρίζει το πίχω μέρος μίας C5 Corvette. Το μόνο άσχημο αυτού του γραφείου είναι η τιμή του $ 2590.
 
6. Treadmill Desk

Το Sit-to-Walkstation ($ 4,899) είναι ένα ρυθμιζόμενο γραφείο με έναν κυλιόμενο διάδρομο τοποθετημένο στη βάση του. Με το πάτημα μερικών πλήκτρων, ο χρήστης μπορεί από εκεί που εργάζεται να κάψει και λίγες θερμίδες ταυτόχρονα. Μια οθόνη τοποθετημένη στο γραφείο δείχνει την ταχύτητα στο διάδρομο, πόσες θερμίδες έχουν καεί, την διάρκεια και την απόσταση. Σύμφωνα με τη Steelcase, ο διάδρομος είναι τόσο ήσυχος που δεν θα διαταράξει την ησυχία των συναδέλφων σας. Ωστόσο, φανταζόμαστε ότι η φασαρία των ποδιών μας και η δυσκολία της αναπνοής μας, είναι αρκετά για να τους τρελάνουν!
 
7. Mobile School Desk

Η Ideo και η Steelcase συνεργάστηκαν για να σχεδιάσουν ένα θρανίο σταθμό που συνδυάζει την αποθήκευση, καρέκλα και μια επιφάνεια γραφής σε μία κινητή μονάδα. Έρευνες δείχνουν ότι πολλοί εκπαιδευτικοί χρησιμοποιούν πολλαπλούς τρόπους διδασκαλίας για να βοηθήσουν τους μαθητές. Παρά το γεγονός, τα περισσότερα μαθητικά έπιπλα ακόμη σχεδιαστεί για να εξυπηρετούν ένα μόνο τρόπο εκμάθησης. Η Node επιτρέπει στους μαθητές να έχουν εύκολη μετάβαση από έναν τρόπο διδασκαλίας σε ένα άλλο χρησιμοποιώντας ένα μόνο έπιπλο. Έχουμε λοιπόν, ένα κάθισμα τοποθετειμένο πάνω σε μία κυλιόμενη πλατφόρμα με αποθηκευτικό χώρο κάτω και μια μεγάλη επιφάνεια γραφής με ένα άγκιστρο για κρέμασμα της σχολικής τσάντας. Το κάθισμα είναι ένα ενιαίο με το τραπέζι, και η επιφάνεια είναι αρκετά μεγάλη για τη γραφή και τη χρήση φορητού υπολογιστή.
 
8. Space saving Desk

Κάτι τέτοιο φανταζόμαστε όλοι όταν μιλάμε για εξοικονόμηση χώρου. Κανείς δεν ξέρει ακριβώς αν είναι στην παραγωγή ή απλώς ένα σχέδιο, αλλά ανεξάρτητα από αυτό αποτελέι μια δροσερή ιδέα.
 
9. UnsTable Desk

Αποτελείται από χαλύβδινα πόδια με κινητά τμήματα, και όπως πολύ έξυπνα ονομάστηκε UnsTable, δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι είναι στα πρόθυρα της κατάρρευσης. Η καινοτομία αυτή προσεγγίζει πολύ γρήγορα και το γραφείο αυτό φαίνεται από χιλιόμετρα σαν μία συσκευή φάρσας! Δεν έχετε παρά να δελεάσετε κάποιον να καθίσει σε κάποιο από τα ευαίσθητα σημεία του γραφείου έτσι ώστε να μετακινήσετε ένα από κινητά μέρη του προς την μεριά του, ώστε να του δώσετε για ένα δεπτερόλεπτο τιν εντύπωση ότι αυτό το πράγμα θα σπάσει. Σε κάθε περίπτωση, είναι μια ελκυστική επιφάνεια.
 
10. Vision One Computer Desk

Κοίταξτε αυτό το γραφείο και πείτε μου αν σκέφτεστε να χτυπηθείτε σε αυτά τα μαξιλάρια, όπως ο Larry Mullen των U2. Παρά το εκκολαπτόμενο από δέρμα κάθισμα, η ανάπαυση δεν είναι ο σκοπός του. Το όραμα για ένα One Computer Desk είναι για εργασία ή για παιχνίδι. Διαθέτει ένα πολυτελές, ρυθμιζόμενο δερμάτινο κάθισμα και έρχεται στην αρχική του θέση ή σια διάφορες άλλες και είναι διαθέσιμο σε μια ποικιλία χρωμάτων όπως κόκκινο, πορτοκαλί και μπλε.
Πήρε στους σχεδιαστές τρία χρόνια για να το φέρουν στην αγορά αυτό το εκπληκτικό γραφείο με στυλ βιντεο-παιχνιδιού. Ήταν το όραμα ενός Computer Workstation για ένα γραφείο που αντιπροσωπεύει την απόλυτη ηλεκτρονική ψυχαγωγία στο σπίτι. Το V1 γραφείο υπολογιστή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως καρέκλα παιχνίδιων υπολογιστών, για προσομοιωτές πτήσης, για προσομοιωτές αγωνιστικών αυτοκινήτων και μηχανών, cad workstation, για μοντάξ ήχου, ως προσωπικώς κινηματογράφος, μουσική και άλλα. Είναι χειροποίητο και κατασκευάστηκε στις ΗΠΑ και ο τύπος έχει λάβει πολλά ευχαριστώ για όλο αυτό.
 
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com