Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Βέλγιο: Την αποχή από το σεξ προτείνει γυναίκα πολιτικός!

Η υπόθεση της κωμωδίας του Αριστοφάνη, ''Λυσιστράτη'', είναι λίγο πολύ γνωστή. Το κόλπο των γυναικών της Αθήνας, να απέχουν από τα σεξουαλικά τους καθήκοντα ώστε να εξαναγκάσουν τους άντρες τους να εγκαταλείψουν τους πολέμους, είναι αξεπέραστο. Τώρα όμως μια πολιτικός στο Βέλγιο, ως άλλη Λυσιστράτη, ζητά από όλες τις γυναίκες της χώρας να ''απέχουν από το σεξ μέχρι το σχηματισμό κυβέρνησης!''

Ειδικότερα, η Μαρλέν Τέμερμαν, βουλευτής των Φλαμανδών σοσιαλιστών προτρέπει όλες τις γυναίκες του Βελγίου να κάνουν ''αποχή από το σεξ μέχρι το σχηματισμό κυβέρνησης.''... Σε συνέντευξή της, στη γαλλόφωνη εφημερίδα Le Soir, η Τέμερμαν, η οποία ασκεί το επάγγελμα της γυναικολόγου, προτείνει ένα ''ακραίο μέσο άσκησης πίεσης'' στους πολιτικούς που διαπραγματεύονται το σχηματισμό κυβέρνησης στο Βέλγιο.
''Είναι το έσχατο όπλο'', υπογραμμίζει στη Soir η βουλευτής, ενώ εκφράζει την ελπίδα της, ότι μέσω αυτής της ''πρακτικής'', θα επισπευσθεί η δημιουργία κυβέρνησης.
''Τι άλλο μπορούμε να κάνουμε πλέον;'' αναρωτιέται η Τέμερμαν, σημειώνοντας ότι βρίσκει την όλη εκστρατεία άκρως διασκεδαστική, ενώ απευθύνεται κυρίως στις συζύγους των πολιτικών που διαπραγματεύονται για το σχηματισμό κυβέρνησης.
Η Τέμερμαν παραδέχεται, πάντως, ότι την ιδέα δεν την έκλεψε από τη Λυσιστράτη, αλλά την εμπνεύστηκε από ένα πρόσφατο ταξίδι της στην Κένυα, όπου πληροφορήθηκε ότι πριν από δύο χρόνια, όταν η Κένυα παρέμενε ακυβέρνητη, οι Κενυάτισες ανακοίνωσαν την αποχή από το σεξ.
Ένα μήνα μετά, η Κένυα απέκτησε κυβέρνηση!

cosmo 
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com