Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

13 Φεβρουαρίου: Η Ημέρα της... ερωμένης


Όσες από εσάς περιμένετε πως και πως την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για γιορτάσετε με τον αγαπημένο σας, φροντίστε την προηγούμενη νύχτα να είτε να είστε μαζί του είτε τουλάχιστον να ξέρετε που είναι… Ο λόγος; Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily News, η 13η Φεβρουαρίου είναι η Ημέρα της Ερωμένης!
Όπως αναφέρουν μάλιστα οι εστιάτορες οι κρατήσεις εκείνη την ημέρα είναι εξίσου δύσκολες όσο και την ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου...

Οι περισσότεροι άνδρες που απατούν τις γυναίκες τους, έχουν καθιερώσει την προηγούμενη μέρα ως τη μέρα της Ερωμένης. Είναι η μέρα που θα της κάνουν δώρο, θα τη βγάλουν για επίσημο δείπνο, που θα της στείλουν λουλούδια.
Όπως μάλιστα αναφέρουν οι εστιάτορες, υπάρχουν πάμπολλοι πελάτες που κάνουν δύο κρατήσεις και μάλιστα ζητούν από το προσωπικό να κάνει ότι τους βλέπει για πρώτη φορά!

newsbomb 
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com