Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Κλειστά τα σχολεία

Παρασκευή και Δευτέρα, δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, λόγω των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών. Το μέτρο θα ισχύσει και όπου διεξαχθούν επαναληπτικές εκλογές

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου και τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου, λόγω της διενέργειας των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών της 7ης Νοεμβρίου, σύμφωνα με εγκύκλιο που έστειλε σε όλα τα σχολεία το υπουργείο Παιδείας...



Σε όσες περιφέρειες ή δήμους επαναληφθεί η ψηφοφορία στις 14 Νοεμβρίου, τότε τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν  την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου και τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου αντίστοιχα.
Τέλος, δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία και στις 3 Νοεμβρίου, λόγω των εκλογών των αιρετών εκπροσώπων των εκπαιδευτικών στα υπηρεσιακά συμβούλια.

news247
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com