Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Alive and Kicking: Ο Gere, ο Sting και άλλοι 10 ωραίοι άντρες μετά τα 60 τους

Μπορεί οι πιο σέξι άντρες να είναι γύρω στα 30 τους, αλλά κάποιοι άλλοι ωριμάζουν χωρίς να γερνούν καθόλου.
Από την Έλενα Μπουζαλά
Μπορείς να πιστέψεις ότι ο Richard Gere είναι 63 ετών. Όχι, δεν του φαίνεται. Δεν θέλω να πω κάτι για τον μπαμπά σας, αλλά αυτός ο άντρας είναι στα καλύτερά του. Ακόμα καλός ηθοποιός, αφοσιωμένος σύζυγος, καλός πατέρας, λεπτός και γυμνασμένος, ανθρωπιστής. Είμαι σίγουρη, επίσης, ότι μπορεί να περπατήσει όπως τότε, στο American Gigolo το 1980.

Με αφορμή των Richard Gere και την ταινία του "Arbitrage" ψάξαμε κι άλλους εξηντάρηδες που μας αρέσουν. Ηθοποιοί, μουσικοί, πολιτικοί. Άβυσσος η ψυχή των γυναικών, είναι η απάντησή μου για όσους διαφωνείτε.
Ed Harris 62

Ο τρόπος που ο Αμερικανός ηθοποιός αλλάζει τόσο εύκολα ρόλους όσο τα πουκάμισά του μας κάνει να μην τον βαριόμαστε ποτέ.
David Hasselhoff 60

O David έχει υπάρχει ναυαγοσώστης και ιππότης. Καμιά γυναίκα δεν θα μπορούσε να του αντισταθεί κυρίως για τους δύο παραπάνω λόγους.
Sting 61

Every breath you take, every move you make, every step you take θα σε παρακολουθούμε καλύτερα από την αστυνομία Sting.
Arnold Schwarzenegger 65

Κάτι τα μπράτσα,  λίγο ο εξολοθρευτής, βάλε και τον μπάτσο με την ψυχή παιδιού και πρόσθεσε την εξουσία στην Καλιφόρνια. Ο πρώην Κυβερνήτης έχει φερθεί σαν το χειρότερο γουρούνι στις αμερικανικές ακτές απατώντας την γυναίκα του με την πιο άσχημη παραδουλέφτρα κι όχι μόνο, αλλά να τον μισήσεις δεν μπορείς. Συμπέρασμα: Οι γυναίκες θέλουν τους άντρες να μην παχαίνουν, όλα τα άλλα τα συγχωρούν.
David Bowie 66

Το έντονο στοιχείο της μόδας, αλλά και αυτή η βαθιά φωνή του Bowie τον κάνουν ακαταμάχητο ακόμα και στα 66 του. Γιατί για το νέο single θα το ξέρεις.
Jeremy Irons 64

Νομίζω ότι η αγγλική προφορά και ο τρόπος που ο Jeremy Irons βάζει τα χέρια του στην τσέπη και το πόδι του σταυροπόδι δεν μπορούν να αντιγραφούν από κανέναν Τσάτουμ.
Bruce Springsteen 63

Το λαϊκό παιδί της  μουσικής που έγινε αφεντικό αρέσει πολύ κυρίως γιατί άμα χρειαστεί θα δουλέψει και οικοδόμος να ταϊσει τα παιδιά του. Μπορεί να φταίει και ο Obama που τον αγκάλιασε επί σκηνής.
Armand Assante  63

Αν και Αμερικανός με ιρλανδο-ιταλικές ρίζες ο ηθοποιός Armand Assante βγάζει έναν λατίνο χαρακτήρα, του παθιασμένου με μια γυναίκα άντρα που θα κάνει τα πάντα για να την κατακτήσει. Κάτι σαν Antonio Banderas. Μπορεί να φταίνε και οι Mambo Kings.
Jeff Bridges 63

Μπορεί να φταεί που μοιάζει τόσο πολύ του Harrison Ford που γέρασε, αλλά κανένας καουμπόης δεν φόρεσε το καπέλο του τόσο καλά όσο ο Jeff τόσα χρόνια.
Samuel L. Jackson 64

Δεν μπορείς να πεις ότι είναι και ο ωραιότερος άντρας μετά τα 60, αλλά μπορεί να φταίει που παίζει περισσότερο τον κακό. Μην είναι το Django;
Vladimir Putin 60

Ο τελευταίος ωραίος πολιτικός που θυμάμαι ήταν ο αδικοχαμένος Κένεντι. Μα τι βρίσκουν οι γυναίκες στους άντρες πολιτικούς; Ο Putin είναι κοντός, με λίγα μαλιά, αλλά Πρόεδρος της Ρωσίας, πρώην κατάσκοπος, ίσως ο πιο δυνατός άντρας του κόσμου. Απάντησε μόνος σου.

cosmo.gr 
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com