Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Επτά προτεινόμενοι προορισμοί για το 2013!

Επτά προτεινόμενοι προορισμοί για το 2013!
Σε λίγες μέρες έρχεται το 2013 και είναι η κατάλληλη στιγμή να προγραμματιστούν τα ταξίδια για τη νέα χρονιά. Σ' αυτό το πλαίσιο η εφαρμογή Triposo μέσω ενός αλγορίθμου, που εξετάζει την τουριστική κίνηση του 2012, προβλέπει ποιοι προορισμοί θα είναι οι δημοφιλέστεροι την επόμενη χρονιά.

Η εταιρεία χρησιμοποιεί στον αλγόριθμό της διάφορα εργαλεία, όπως τις δημοφιλέστερες εικόνες στο διαδίκτυο και τις περισσότερες επισκέψεις στις σελίδες του Wikipedia για τα συγκεκριμένα μέρη.

Βέβαια, η λίστα του Triposo δεν έχει κοινά σημεία με τις προβλέψεις του πασίγνωστου τουριστικού οδηγού Lonely Planet για τους αμερικανούς τουρίστες. Ωστόσο, μας δίνει την ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά σε μέρη που δεν θεωρούνται δημοφιλή από τους ταξιδιώτες των ΗΠΑ.



Εθνικό Πάρκο Jasmund, Γερμανία


Αντίπαρος, Ελλάδα

Vieques, Πουέρτο Ρίκο


Ko Tao, Ταϊλάνδη


Sigiriya, Σρι Λάνκα


Pittsburgh, ΗΠΑ



pistepseto
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com