Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Τα αξιοπρόσεκτα βραβεία Ρεκόρ Γκίνες του 2012


Τα αξιοπρόσεκτα βραβεία Ρεκόρ Γκίνες του 2012 Κάθε χρόνο τα βραβεία των Ρεκόρ Γκίνες προκαλούν το ενδιαφέρον όλων. Άνθρωποι από όλο τον κόσμο, επιχειρούν να γίνουν ξεχωριστοί καταφέρνοντας κάτι το μοναδικό. Καθώς το 2012 πλησιάζει στο τέλος τους, πραγματοποιήθηκε ανασκόπηση με τα πιο ευφάνταστα, εντυπωσιακά και αξιοπρόσεκτα ρεκόρ που καταγράφηκαν αυτή τη χρονιά. Σας τα παρουσιάζουμε.
Ψηλότερη «μοϊκάνα»
Ο 40χρονος σχεδιαστής Καζουχίρο Γουατανάμπε διαθέτει την υψηλότερη «μοϊκάνα». Έχει εξελίξει το χτένισμα που υιοθετούν πολλοί νέοι, κάνοντάς το ακόμα πιο ιδιαίτερο. Συγκεκριμένα το ύψος του χτενίσματός του ξεπερνά το 1 μέτρο (1,13 μέτρα). Ο σχεδιαστής μόδας από το Τόκιο, για να «σηκώσει» τα μαλλιά του, χρησιμοποιεί κατά τη διάρκεια δύο ωρών προετοιμασίας που απαιτούνται ένα κουτί τζελ και τρείς λακ.
Ψηλότερος σκύλος
Το σκυλί του Κέβιν Ντούρλανγκ είναι Μολοσσός και ακούει στο όνομα Δίας (Zeus). Το επιβλητικό όνομα επισφραγίζει και η παρουσία του σκυλιού, το οποίο όταν σηκώνεται στα δύο του πόδια, ξεπερνά τα δύο μέτρα!
Τα αξιοπρόσεκτα βραβεία Ρεκόρ Γκίνες του 2012 Περισσότερες προβολές στο ιντερνετ
Το Gangnam Style του κορεάτη Σάι έχει φέρει τα πάνω κάτω στη μουσική. Το συζητούν όλοι, ενώ η χορογραφία του αποτελεί πρόκληση για τους περισσότερους. Το βίντεο του Gangnam Style έχει τις περισσότερες προβολές στο YouTube από κάθε άλλο βίντεο (μουσικό και μη) ενώ μετά τα Χριστούγεννα, αναμένεται να ξεπεράσει το 1 δις. προβολές.
Απευθείας παρκάρισμα
Το πιο ακριβές και απευθείας παρκάρισμα χωρίς μανούβρες, πέτυχε ο Ρόνι Βέσελμπέργκερ στη Γερμανία. Συγκεκριμένα κατάφερε να χορέσει το αμάξι απευθείας με απόσταση από τα άλλα μόλις 14 εκατοστά.
Η γηραιότερη γυναίκα
Τη φετινή χρόνια «έφυγε» η γηραιότερη γυναίκα που βρισκόταν εν ζωή. Η Μπες Κούπερ ήταν 116 ετών και ο θάνατός της προκλήθηκε από βιολογικά αίτια.
Τα αξιοπρόσεκτα βραβεία Ρεκόρ Γκίνες του 2012 28 γυναίκες σε Mini Cooper
Οι 28 γυμνάστριες από το Σάσεξ κατάφεραν να χωρέσουν στο μικροσκοπικό αμάξι καταρρίπτοντας το δικό τους ρεκόρ. Το ρεκόρ αυτό έσπασε σε μόλις 10 λεπτά, όσα χρειάστηκαν για να μπουν όλες μέσα και να κλείσουν τις πόρτες και τα παράθυρα. Περισσότερα για αυτό το ρεκόρ μπορείτε να διαβάσετε εδώ.
Περισσότερα συνεχόμενα backflips
Η 16χρονη Μιράντα Φέργκιουσον είναι cheerleader από το Τέξας των ΗΠΑ και κατάφερε κάτι μοναδικό. Κατά τη διάρκεια του «νούμερού» της πραγματοποίησε 35 συνεχόμενες ανάποδες κυβιστήσεις σε όρθια θέση (backflips) καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ με 32.
Εντυπωσιακό 1080 στο σκέιτμπορντ
Το πρώτο άτομο που κατάφερε να κάνει αυτό το κόλπο είναι ο 12χρονος Τομ Σαρ. Το «1080» περιλαμβάνει τρεις πλήρεις περιστροφές στον αέρα με τη σανίδα. Το ρεκόρ επετεύχθη τον περασμένο Μάρτιο στην Καλιφόρνια.
Τα αξιοπρόσεκτα βραβεία Ρεκόρ Γκίνες του 2012 Πιο κοντό ζευγάρι
Μια 18χρονη από την Ινδία με το όνομα Jyoti Amge (61 εκατοστά) και ένας 72χρονος από το Νεπάλ, ο Chandra Bahadur Dangi (54 εκατοστά)  αποτελούν το πιο κοντό ζευγάρι ανθρώπων στον κόσμο. Οι δύο τους συναντήθηκαν με αφορμή τα βραβεία Γκίνες.
Περισσότερες συναυλίες σε 24 ώρες
Το ρεκόρ του ράπερ Jay-Z έσπασαν οι Flaming lips που μέσα σε μία μέρα κατάφεραν και έπαιξαν live σε 8 διαφορετικές πόλεις. Αυτό πραγματοποιήθηκε σε μια ημερήσια περιοδεία πάνω σε λεωφορείο στις 27 Ιουνίου στις ΗΠΑ.
Τα αξιοπρόσεκτα βραβεία Ρεκόρ Γκίνες του 2012 Άλμα από το διάστημα
Όλοι μάθαμε για τον Φέλιξ και το απίστευτο άλμα του από το διάστημα. Ο Αυστριακός αστροναύτης μάλιστα έκανε περισσότερα από 8 εκατομμύρια ανθρώπους να παρακολουθήσουν την πτώση του σε livestream. Με την πτώση του αυτή, έσπασε τρία ρεκόρ, αυτό της υψηλότερης ελεύθερης πτώσης, μεγαλύτερης ταχύτητας ελεύθερης πτώσης και μεγαλύτερης απόστασης ελεύθερης πτώσης.
Τα «τιτιβίσματα» του Ομπάμα
Όταν ο πρόεδρος Ομπάμα ανέβασε τη φράση «Four more years» στο Twitter, έγινε διαδικτυακός «χαμός». Συγκεκριμένα, στις 7 Νοεμβρίου, μέσα σε 24 ώρες η φράση έγινε re-tweet περισσότερες από 771.600 φορές, τις περισσότερες μέχρι στιγμής στο site.

flowmagazine.gr

Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com